Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sijecite šume
ovo malo zemlje nam uništava, odnosi, priroda ali i vođe zemlje. Kuku nama, pa šta smo toliko skrivili dragom Bogu. Sve tone a oni samo grabe.
Kažu milion registrovanih auta u BiH, koliko je to samo novca od registracija i goriva za puteve? A putevi nikakvi.
Clan Predsjednistva BiH osudjen na PET godina zatvora.Pozdrav iz Banja Luke http://www.sudbih.gov.ba/index.php?id=282&jezik=b
"_Predsjednik savjeta mjesne zajednice Ada Vitomir Pejaković rekao je da je odron tla u četvrtak uvečer izazvao kvar na javnoj rasvjeti u ovom dijelu naselja." :)))))) Hahaha, samo si još trebao da objasniš kako je mogao kvar na javnoj rasvjeti uzrokovati odron? Tako si konceptirao rečenicu. :)))))) Ja mislim da je zbog odrona tla nastao kvar na javnoj rasvjeti. Ovako može.
@William Costigan, :)))) hahah, misliš da je onaj Klix-ovac uzrok svemu? :))))
Gledam maloprije na nekom tv kanalu kako seljaci udaraju kolceve u zemlju da zaustave kliziste a prije toga su posjekli sva stabla na tom istom mjestu... jer on je balkan boy, i smrdi na znoj...
@zoran rs opet trolaš... provaljivaš se i sa ovim nikom
Nemam nušta protiv BL ali ovo vijest za mjesnu zajednicu