Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojačano nad sirotinjom i običnim ljudima, a guzonjama nista ne smiju!
Vehabije najavile belaj ne bude li hadzija Dino otpjevao pjesme : "Vojnik srece", "Halima" i "Da te nije Alija". A zabranjena mu je pjesma "Moja mala Zidovko" kao i "Skoljka" jer je poljska hala domaci brend.
Navodno ce biti prevodila i za arapske turiste, kako carobnjak bude pjevao tako ce se na LED ekranu vrtiti harfovi, tj tekstovi pjesama.
mozete li vi nas kako zastiti od ovih guzonja na vlasti, baketa, mileta i cove... sta su ovi naroda upropastili, ostali su male mace za njih
Jasno- svi se usrali jer ove budale ne misle mozgom. Kretenima ispran mozak raznim bajkama i pričom o djevicama ako se raznesu i pobiju što više "onih". Hvala dragi naš oče nacije što si i nama doveo u BiH ove mirotvorce koji će nam objasniti da nevaljamo i da neznamo ništa. A oni znaju!!! Evo i Merkel je dovela 100 000 izbjeglica od 18 do 40 godina. Umjesto zavrat i mrš odakle si došo ratuj za svoju zemlju da bude ko Njemačka.
Cuvaj se djede mraze mrze te brade pravo..
dok je tako visoko zagadjenje zraka na snazi ne treba brinuti za sigurnosnu situaciju.
narod ce se ionako pogusiti.
Strahovito povećanje. Svi inspektori su izašli iz kancelarija, rasporedili se po lokalnim aščinicama i slastičarnama, piju kafe po 2-3 sata i pomno motre sigurnosnu situaciju u gradu.
Fino je to i vrijedno paznje ali ja obicni smrtnik to ne primjetim puno na ulici sem da su u civilstvu
bezpotrebno niko nece na sirotinju stedite pare i policiju
odvajam 17% od imovine samo nek se ne puca.
priklanjamse!!!
sve serije na jednom kanalu lud zbunjen normalan.kriza ,dva smo svijeta razlicita i jos dosta toga .. http://www.dailymotion.com/lzn-nove-epizode http://www.dailymotion.com/playlist/x4rhm8_lzn-nove-epizode_dva-smo-svijeta-razlicita-sve-epizode/1#video=x4oh60a http://www.dailymotion.com/playlist/x4mftn_lzn-nove-epizode_kriza-srednjih-godina-sve-epizode/1#video=x4n8aat
Mile na aparatima, jbt koje agencije a sve na nivou BiH, dzaba sto neki osporavaju i samu drzavu
Mi Bošnjaci smo najveća opasnost za građane BiH
Hahhahahaa kod mene policajci samo sjede u autu i zderu hamburgere .Kad prime poziv za akciju neku to znaci akcija kako naci dobar hamburger.
doći će i taj dan kad bh bude istorija srpska srbiji,hrb hrvatskoj a bosnje imaju svoj fildzan
Kad na vrbi rodi 🍇
@BosanskiGazija videćemo,stvari se menjaju a austriji umalo slobodarci nepobedise,a oni su za nezavisnu rs sledeći izbori su njihovi srpska srbiji,hrb hrvatskoj,fildzan turcima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo pucaj pa reci stoj i mirna Bosna.
sta se ovo desava kod DKPT?