Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kultura u ponašanju, jako loša od strane revizora , a donekle i do vozača
kad karta bude pola markice mozhda je i budem kupovao do tada imam dozhivotnu
samo kazes mjesecna i prodjes..ako si musko...ako si zensko platis kartu...:) oept disriminacija...zasto mi muskarci ne placamo karte kad zene imaju takvu privilegiju..:)
Karte kod djece i zena kontrolisu odavno tako da se sad trebaju fokusirati na manglupaste momcice koje uvijek zaobilaze u širokom luku. Da, i trebali bi prestati psovati putnicima. Za cijene karata koje placamo i novac koji dobija GRAS od Kantona Sarajevo možemo očekivati od njih profesionalan nastup. Grozim se kad ih čujem kako razgovaraju sa djecom.
povecanjem kontrola- vise i degeneka za revizore ! hahahahahha...
Ma ja znaju traziti kartu,a kad kupujes kartu u trolejbusu,nikad nemaju dovoljno sitno para da vrate kusur....dobro nisu jos poceli vracati zvale u kusuru...IDIOTI!!!
Lijepo je to što oni organiziraju ovakve kontrole ali prije nego ih počnu sprovoditi u djelo trebali bi obučiti ljude koji obavljaju taj posao naučiti ih lijepom ponašanju naučiti ih kako prići korisniku njihovih usluga (dobar dan kontrola karata hvala .....) a ne kao da smo stoka priđe vam grmalj koji je do juče kontrolisao stoku u torovima stane pored vas ni mu ni be nego ti trebaš gatati jeli on kontrolor ili je neki manijak koji vam se prislanja, napomenuti im da su dužni pokazati iskaznicu ili neki dokument-validan kojim nam dokazuje da je on doista kontrolor, treba i za kontrolu karata malo lijepog ponašanja mislim da su većina tih koji obavljau taj posao sirovi i nemaju veze sa lijepim ponašanjem ipak oni žive od nas mi smo ti kupujemo karte i ako su oni takvi kakvi jesu -sirovi i nekulturni naravno da čovjek iz revolta neće kupiti kartu već če čekati da mu se čoban obrati i eto belaja....
mjesečna :P hahahahahaaahahah, biježi ba!!!!!!!
ma nek povecaju kontrolu, samo nek se mane trolaa, :D, eno im tramvajj :p
Stoka, što jes\' jes\'!
KO J... GRAS!!!!! STOKA NEPISMENA!!!!!!
a sitan novac?