Komentari (396)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molili su se za domovinu dobrih Bošnjana, predosmanskih bosanskih kraljeva i kraljica, koje su osmanlije pobile i od Bosne napravili osmansku provinciju. Molili su za današnju BiH svoju domovinu tri ravnopravna i konstitutivna naroda. Molili su za mir i blagostanje, mudrost političarima koji vode zemlju i dobrobit svih nas koji BiH doživljavamo svojom domovinom, bez vazalstva, bez amaneta i bez dominacije jednih nad drugim. Živila moja domovina Bosna i Hercegovina.
@Oskarovac Svaka cast! Smrt turskim vazalima izdajicama svoje domovine i svog naroda!!!
ZA OSKARA
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bosnjaci su u dobroj mjeri sami krivi za ovo. Zasto? Zato sto bastinite , vecina, u svojoj svjesti samo osmansku tradiciju Bosne. Tako dozvoljavate drugima da predosmansku tradiciju drzave svojataju. Ne kazem da trebate da organizujete vjerske ture, jer vi niste hriscani, ali gdje su vam skolski izleti na Bobovac, Kraljevu Sutjesku, Kljuc, Jajce, kulturne manifestacije, performansi viteske borbe, izlozba srednjovjekovnog oruzja ?
Mislim da si sve objasnio...hvala
Predivno je vidjeti sav taj narod katolički koji gaji uspomenu na svoju kraljicu. Na tom skupu se nije mogla čuti niti jedna riječ mržnje, zavisti ili uvrede prema drugima u BiH. Pokazano je da Hrvati, katolici vide svoju BiH kao svoju domovinu. Ne može se ona svojatati i biti više nečija druga, kako bi se ostavljala u amanet Turcima.
proslost i samo proslost...Stvarno smo zaostali!!!Kongo je za nas zapad!!!
Molitva za domovinu, a zastave BIH nigde. :D
Nit je Katarina bila katolkinja nit hrvatica,a Stjepan Tomasevic je klao hrvate tj. ugarsko hrvatsku vojsku u dolini lasve 1412e,Oni su bili Bosnjani koji su pripadali bosanskoj crkvi,ovo sto rade hrvati je cisto prekrajanje historije i nadamse da ce uskoro kad vas proglasimo nacionalnom manjinom ovo da se zabrani tj.ovo skrnavljenje bosanske historije.
@Internet poglavnik Glupsonu vjera ovdje neigra ulogu,vec nacionalna pripadnost,Stjepan Tomas-evic su pripadali crkvi bosanskoj,znaci ne katolickoj vjeri niti hrvatskoj nacionalnosti.
@Internet poglavnik Zasto Venecija,Vatikan i ugarska nisu htjeli pomoci bosanskoj vojsci u odbrani Bosne od turaka kad je Kralj Tomasevic trazio od istih,e pa znas zbog cega jer nisu pripadali katolickoj crkvi,taj dokaz postoji u venecijanskim spisama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad skutori nemoju svoje historiju pa prisvajaju tudu....
Kakav maskenbal. Crveni mundiri na Bobovcu. Vatikan ovim paćenicima nadjeo smješna odijela i poslao ih u bosanske vukojebine, na 'molitveno vojno hodočašće' da šire poruke mira i sekularizma. Koji cirkus. Kamenko kremenko je posebna vrsta idiota. Avangarda balkanskog idiotizma.
Pozdrav Bobovcu iz Hrvatske :)
Da rezimiramo: 1. Zastava Hrvatske 2. Zastava tzv. HRHB 3. Zastava HVO 4. Zastave hrvatskih agresorskih jedinica 5. Vatikanska zastava. Samo fali još jedna zastava, a to je: http://www.index.hr/images2/siroki_brijeg_svastika.jpg Pa da budu uje u full kompletu... Na svetom oltaru BOSANSKE DRŽAVE kojoj se lafo MOLE a koju MRZE i čije ZASTAVE SPALJUJU kao i sve njene pomene... Čestitke na LICEMJERNOSTI.
Sa zastavama hrvatske dolaze na molitvu Bosanskoj kraljici. Bosanski kralj Tvrtko se okrece u grobu !!!
Bravo Bosnjaci katolici tako se voli Bosna !
a ti je ovim komentarom dokazuješ da si ne pismen. Bosna ne postoji. Postoji samo Bosna i Hercegovina. Kao što je i popis pokazao da nema niti jedan Bošnjak da je katolik
Sta je ovo jbt..Bosnjaci se haman vracaju paganskoj obicajnoj Bogumilskoj religiji??? Samo jos da se pocnemo okupljati oko hrastova i izvora...
Bosna Bosnjacima svih vjera ovi sa susjednim zastavama mogu opaliti za Hrvasku.
A Hercegovina onda Hrvatskoj? RS Srbiji ?
Kako zalosno danasnji smradovi da spominju Strare Bosanske vladare koji su se borili u svemu za Bosnu --smradovi gdje su LJILJANI--
Sa zastavama susjedne zemlje dolaze na molitvu bolesno!