Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada dodje naredba od Zapada sve moze, ako treba i grliti ce se i ljubiti do pasa 😀😜😜
Ebo vas vladika...sta on ima sa sigurnosti obje zemlje
Sva sreća pa više nema JNA . . . !!! To je bila srbočetnička vojska i mislim da se vojsci Srbije može više vjerovati ... Ono zlo od tzv. JNA je neponovljivo, veći zločinci su bili samo možda Crveni Kmeri i ovi kozoyebi iz IDIL-a ... !!!
@halal passat da,upravo zato je I opravdan napad na golobrade mladiće na odsluženju vojnog roka u dobrovoljačkoj ulici.Takodje,taj napad nije imao nikakvih posljedica na neke druge,tragične dogadjaje u ratu.
@SejoPazarac... Da Kukanjac ljude povede onako kako je dogovoreno, mirno, bez provokacija i s ličnim naoružanjem , oni bi već opkoljeni grad napustili bez incidenta i bez žrtava na obadvije strane ... Žao mi je momaka jer izginuše ljudi koji su najmanje krivi ... Već 25 godina slušaš priče KOS-a a to ti je isto kao da Gebels osobno piše ... !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadna je vojska sa drobovima od metra. Kao i ona stara JNA - sve prasojed do prasojeda a nigdje sposobna i energeticna oficira.
@BivsiTurcin3 a ako oficiri jedu mangulice,jesul onda energičniji?Mislim,zato što mangulice imaju manje holesterola?
@SejoPazarac Ne. Nego vojnik mora da bude fizicki spreman (izuzev visokih oficira). Mozes ti da jedes sta hoces ali ne mozes da zderes i da se ne bavis sportom. Ja nisam vojnik i covjek sam srednjih godina ali sada mogu da pjesacim 40 kilometara preko planine sa rancem i puskom i to bez da sjednem ili jedem. Ali, zato nemam metar droba ispred sebe i nosim isti broj hlaca kao kada mi je bilo 18 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vojne aktivnosti prema Srbiji usmjeriti kao težištu inzinjerijskog korpusa. Čim prije poceti sa uklanjanjem svih putnih komunikacija sa akcentom na demontažu mostova, zapoceti sa postavljanjem ježeva i instaliranjem minskih polja na granici.
@Agresor "planinska lisica"!!!
@hantraga1 gluho bilo!😑
PRIKAŽI ODGOVORE (5)