Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i zatvorenici su jedna vrsta drzavnih uhljeba...zive na racun drzavnih sisa a nista ne rade...
Pa dobro onda ćemo pustiti ubice,razbojnike,silovatelje,djecoubice,čedomorke itd. na ulicu da tebi tvoju marku ko tepsiju ne bi uzimali.
Lijepi Goli otok...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobri uslovi, saljem cv
pa to nije zatvor jarane ko onim haškim osudženicima sve imaju internet, 3 obroka, TV, sex, itd.
Pozeljno radno iskustvo 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj nepozdravljanje sluzbenog lica, nismo duzni nikoga pozdravljati ako necemo! Ovo je nametanje i zadiranje u privatnost!
gdje se mogu prijaviti? ne treba mi ovo pet sati sa suprugom
Za fadila ce bit gotovo sve isto, nerad, nagrade, slobodni dani i ponovo je na budzetu
Nama nametnuli zakon da kriminalci moraju imati uslove a u njihovim zatvorima horor, izmišljaju nam kao za prijem u EU čas gej paradu, čas zatvore te ovo ono a izvrdavaju i stalno nameću novo našim poslušnim političarima, nesposobnim a u EU ni na mapi nas nema, ovo je trebalo napraviti plućni sanatorijum za pacijente umjesto Podhrastova i izmjestiti gore covid pacijente a ne ugođaj kriminalcima da izađu u top formi
Znate onaj skeč: Pitaju ministra koliko će dati školama? 500. Koliko zdravstvu? 600. Koliko vrtićima? 300. Zatvorima? Milion! Zašto zatvorima milion, vrtićima samo 300? Pa misliš li ti da ćemo mi nakon ovog mandata ići u vrtić?! :)
Totalna budalaština. Za te pare bolje da su napravili dobru bolnicu a za kriminalce treba osnovati gulag, da rade do iznemoglosti! Da svaku mrvu koju pojede plati znojem! Pa bi vidjeli koliko bi kriminalaca bilo u državi.
Fadil stavio lajk
kao domačica, kuharica i uslužni servis svojoj porodici, oštro protestiram protiv vakijeh tendecijoznih tekstova, jer ova kriminalna muškadija pohapšena od nas (barem od mene) neće dobit ništam a kamoli ono... ha
Ovo isto globalisti hoce da naprave sa svima na planeti. U Kini funkcionise od januara zvanicno. Socijalni rejting. Prati se drustveno ponasanje. Politicko. I ponasanje na na drustvenim mrezama i internetu uopste.
Ovo ko da si u hotelu jbt
Krhanje 5 sati aiii
Imaju veća prava nego mnogi radnici koji rade kod većine privatnika
al ovo "sve po zakonu" govori kolko smo mi zapravo oronuli kao drustvo, danas ti neki seronja ubije sina i onda slobodne vikende ima
kad izadje na vikend derni ti njega i cao poz
Ma nema do KPD Zenica
Bolje nego na slobodi