Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prvi baš dobar, ostali malo tromi brate..
Ma samo mali dio je do opreme, vidiš po pokretima da se ne napinju uopće. Do prve prepreke su trčali, poslije puzanja vucaranje bukvalno..
Keno koci najvise 🤣🤣
tako objavite lica nek ih sad svi kriminalci znaju ! koji glupani !
glodaru jedan pa svi znaju gdje ko radi i to nije tajna, pa čak i policije i specijalne ... tajna je odlazak na zadatak gdje se ide u maskirnoj uniformi i zastitama za lice koje imaju funkciju tog o čemu ti pišeš ..
Spori su brate, jadni naš SWAT
Igraju se djeca.
a duše drage....samo da se živi i zdravi vrate.., ostalo-., manje bitno
Hehe dosli svatovi
Cuj ti samo kriticara..a ćune nije vidio od olimpijade…naprdilo sobu i ždere…a druge kudi
Problem bio snimiti cijelu vježbu?
Jedan drugog usporavaju. Brze bi islo da ih pustaju uz razmake.
Brže Kemo!
SWAT za paintball 🤣
Kada krece hapsenje politicara
Vazda Keno kasni
Vala, ako ovolika konfuzija vlada medju njima i ako im on mora govoriti brze, brze da ih motivise, e jbg onda. Jedino onaj prvi brat ukliza, trci, ludi.. ovo ostalo tanko ko đanarika. Al i ne cudi me kako se prolazi na konkursima. Kod nas je i dalje vise vazno moze li istrcati 3.2km na konkursu, nego to hoce li biti MOTIVISAN da radi taj posao. Mnogi su motivisani samo drzavnim jaslama i parama..
Na testiranju**
Ne bih se volio potrefiti na ulici kad ovog prvog brata puste s lanca
Kolika je vjerovatnoca da ce ovih 8 policajaca CUVATI KRIMINALCE, SVERCOVATI GUDRU I SKRIVATI DOKAZE ZA UBISTVA??? Statistika kaze da ce od njih 8, cak 4 biti kriminalci😱😱😱HOCU KAMERICE I NA RAMENA CISTACICA U MUP-ovima👍💪💪💪
Dosli u swatove.