Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bracni apartman rezerviran za dodika i covica. da znate.
dabogda pocrkali svih 6 tamo
sutite, sve dok narod moze zaraditi 500 km mjesecno, nema potrebe da se zalite. ova vila je samo jedan dio luksuza u kojem oni zive. licno smatram da svi sa vlasti trebaju nestati, ocistit ih i zamjeniti nekim novim maldim i nepoznatim licima, a posto politicari odlucuju o sudbini naroda, u njihove poslovne urede parlament i gdje god rade uvesti kamere za pracenje svega sto potrose na racun naroda. dok nam tihi mili dragi i zlatni kroje sudbinu,.... nece biti bolje
oni će i ovu vilu upropstiti ... ni temelja neće biti ...
Previše skromno za naše vrle pregaoce.
U blizini se odrzava manifestacija koja okuplja najbogatije ljude na svijetu...U pitanju su najskuplji automobili...Samo za elitu je taj tu dio...Cisto sumnjam da ce se nesto dogovoriti...
u jednom od svoih tekstova 1975.Ante Bruno Bušić je napisao: \".....da smo složni i čestiti davno bi smo imali državu.a bit će nje,rodit će se slobodna Hrvatska kad padne berlinski zid i kad se budu rušila komunistička carstva ko kule od karata.nema ni jedne države da je nastala bez krvavi gaća.vjerovatno ćemo se i mi morati potući za slobodu svoje domovine. no kad se oslobodimo ropstva i stvorimo državu,vidjet ćete kako tek naši kradu. svak nas je stoljećima krao i potkradao,a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali i prodavali svjetskim jebivjetrima i makro lopovima.navalit će na nas kao velike ptice grabljivice.tada će biti najveće i nerješivo pitanje-kako nas tada spasiti od nas samih?\" mi Hrvati Herceg-Bosne smo ovo i zaslužili.kakav smo narod takvu vlast i imamo.no stablo slobode što ga zasadi bušić isada raste u srcima Hrvata Herceg-Bosne.stablo slobode smo zalijevali krvlju najboljih kćeri i sinova,vrijeme je da ga počnemo zalijevati i krvlju najvećih izroda.
nije tito na slici br. 5 nego adenauer konrad
Hebo ta tri naroda i njihove drzave.Pun mi ih je K**ac.Najprimitivniji narodi u Europi.Uvijek nezadovoljni,sitnicavi,skloni lopovlucima,podmetanjima....Zajedno s Hrvatskom,Crnom Gorom i Srbijom cine skup najprimitivnijeg sto postoji danas na svijetu.
http://www.kas.de/villalacollina/ Dragi moji sugradjani svih vjera i nacija,danas dobro pogledajte oko sebe,pogledajte vasu djecu i najblize,pa pokusajte razmisliti koliko vasih clanova porodice ispasta da bi ova \"gospoda\" mogla uzivati na ovako luksuznim mjestima.Svojim glasom na izborima izborili ste se za njihov luksuz.Najcrnje je sto se gradjani sa \"one strane\" ne javljaju kada treba osuditi ovakav lopovluk nego samo kad im se vodja uvrijedi.Valjda im drago sto ce nam politicari ustedjeti na grijanju jer je u italiji toplije.
Tako se to radi kada hoces da ne uradis a imas para za bacanje. EU nas samo jos vise zaludjuje; kao da nam nije dosta ludnice i lude kosulje i oni se prave Tose.
samo mi pirane pusti u bazen da ih oglođu, kao što oni nas glođu već 15 godina. oglodali moj denis, mayku vam vašu glodarsku
Kompleksi snobova i gladnih očiju
hahaha sve dvokrevetne... hajd nek se dobro i.z.j.e.b.u medjusobno pa nek ne j.e.b.u nas vise... a bazencic samo za dodu nek de krmesce dobro okupa. a osoblje objekta molim da ih ne pustaju kuci dok svaku travku ne precesljaju i sve opuske poberu... kosenje i zaljevanje i tako te stvari... nek budu korisni sta... ha ja... da makar neko ima koristi od njih
ubacit im kakve gudre u ono fino italijansko vino nebil potpisali šta god Tihić predloži (jer ne pije). Kakva je ono ćalovina, predložio bi zajednicu Srbije i BiH.
koliko su para ukrali svi oni mogu napraviti sebi dosta bolje od ovoga
hahahahahahahahahahahahahha,a vi se furdo koljite hahahahah