Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni kojih više nema. Nikada zaboraviti.
Konjska glava tvrdi da su mu braća pripadnici VRS koji su ovo napravili a pripadnici ARBiH koji nose bradu odvratni.
Opominjat i nikad ne zaboravit!
Brzo Bosnjaci zaboravljaju. Tanki su pravo.. Politika I'm je 'mehka'.. Zamisli Srbe sad sa druge strane da se njima sl. dogodilo npr.. Pa i ovako kontas oni bili zrtve.. Slabo to vi nesto komsije!
Još da su ove brojke isti ite bilo bi super. davno je broj djece osporen
A opsadu su napravili……vanzemaljci….😱
Boze dragi koja tuga. Sta smo mi sve prezivjeli i dozivjeli u toku opsade Sarajeva. NIKAD ZABORAVITI
Dokazano je da nije ubijeno 1600 djece. Takodje se u ovih 12000 računa i 3000 Srba pobijenih po muslimanskim logorima, te se racunaju stradali vojnici zelenih beretki. Realan broj neduzno stradalih muslimana ispod 3000.
Ovo je sarajevska staza sjecanja, ne muslimanska... tako da ne kontam sta mislis da ces uraditi ovim komentarima, ne postujuci ni sve te srbe koji su ovdje izgubili zivot. Izadji malo prohodaj
Idi skoči s neke litice, učini svijet boljim mjestom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad kad Rusi dolaze, sad odjednom se svi sjećaju Bošnjaka pobijenih. Malo će nas po ramenu dok ne odrade svoje i opet čim budu sigurni da Rusi nenmogu dalje, ko nas *ebe poslije. Mi uvijek pop**imo tu priču.
Ovog se sigurno stidi konjska glavurda kojoj su braća pripadnici VRS i HVO a pripadnici ARBiH sa bradom mrski.
😥
Opominjati i samo opminjati radi nase djece da nauce i da upamte i da znaju sta se desavalo jednom narodu u modernoj Evropi. Danas sam napisao komentarna ovu temu o gospodji sa slike kojoj je ubijeno dijete i bio je Top i nadam se da su ga mnogi shvatili. Na nama koji smo to prezivjeli je da opmonjimemo mlade da se ne ponovi i to je sva sustina.
Opominjalo se i prije pa ništa nije pomoglo. Samo savjet Dudakovića poslušajte.
Zločinci, evo šta su uradili, kažu da im je ugrožen opstanak i sad ponovo moraju samo da se brane
Zakljucajtej komentare.
nisi u pravu tebra to je onda gusenje slobode govora nek se vidi kakvi neljudi zive oko nas i nema smisla na jednu vijest kljucat komentare na jednu ne... ili na svaku ili na nijednu
Op krk pa Acu Lukas,Brenu, Prijovićku dovedi u Kasabu. Tamo daleko više cipela prisustvuje na čettničkim orgijama. Pustite te šuplje više. Vama ništa nije sveto, prodali ste Srebrenicu i Podrinje da vam Miljacka ne bude granica ...
Pjevaju oni po cijeloj BiH ali nije tema. Opominji nemoj kuditi. Srebrenica je nasa kolektivna svijest i to boli. Nemoj da mrzis svoj glavni grad nebitno odakle si. Niko ti iz tog grada ne misli zlo. Nema granica i niko nista nije prodao to je apsurd ne budali. Sve sto je na granici sa Srbijom je nastradalo u ratu a u Srebrenici je bilo finale nazalost. Mi to nismo mogli odbraniti nazalos a onaj ko je trebao da ih stiti zna se sta je uradio. Nemojmo sami sebi biti dusmani.
Sorry, nije to više moj glavni grad. Zarad ličnog interesa bi vi prodali sve u BiH poput Srebrenice. Koliko vas boli Srebrenica dobro se vidi iz priloženog, pljujete po njima i Podrinjcima po Kasabi kao da su zvijeri a ne neko ko je bio vaša kolateralna šteta. Okači ti tu priču mačku o rep.