Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bokte ja mislim da nigdje drugo na svijetu unistavanje bombe nije ovolika vijest ko kod nas
@OptllI, po religiji, izvršiti samoubistvo je veliki grijeh, ali tebi bio veliki sevap.
da su još stavili naše političare u prvi red bila bi bolja predstava
Covjek bi pomislio da nismo bili u ratu, nego onako tek prvi put se susreli sa bombom, pa sada pravimo price. U PM jesmo idioti.
De nekenjajte,sta vi znate o unistavanju NUSa.
odma sam reko da nije iz WW2
Trebali ste je odvuci u parlament pa gore unistiti kad su unutra gigante, a vala i nepuce kosto sam mislio pa ko topovski udar a lafo nato raketa naka bejz ba
Niste vi to trebali unistavati,vec samo izvrnti upaljac.Zapakovati bombu i brzom postom poslati u Vashington,ili u Americku ambasadu.Ljudima to ispalo jos 1995.Imaju jos rupu u vojnom budzetu.
Nije cetnicka,vec NATO bacio na cetnike.Sto nije pukla.Jel to "BOG CUVA SRBE"?
"bravo" za savremenu civilizaciju koja proizvodi ovako humanitarne stvari, ko je lud da se bavi medicinom, obrazovanjem i ostalim glupostima.
Ovi iz civilne zastite bas besposleni pa na ovakve gluposti snimaju priloge kao da unistavaju atomsku. I vise zna roknuti topovski udar sa sjevera ili juga nego ova bomba. :D
Gledaj fugase kolika je :P
Imal gdje kupiti za derbija! dobro rokne
Ma nije ni pukla.
Mozda izlapila 😉