Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo i mi Bošnjaci plan B. Povratak na Republiku BiH.
Mozete samo pripojiti Dubrovnik Bosni pa eto vam entitet.
Plan B moze izrodit samo dvije stvari...novo krvoprolice ili vas politicki kraj i zatvor...bama prva odgovara,da pokrijete sav kriminal i zlo...druha je po vas losa,pojavit ve se neka greska,neke obavjestajne sluzbe...pa ce vam isplivat racuni,nekretnine,itd ..
Dobit cete khurhac!
Posteni hrvati Iz Hrvatske kojih je vecina, sve je rekla kroz sinosnje komentare, koji glase da se oni ne trebaju mijesati u zakone susjedne i suverene drzave
Ode ovaj na put sa Jelavicem
Jel ovaj adz presao prag za 2 delwgata u Skupstini.Bake im dao malo vise da ne placu.Hahaha
Pa ovi adezejci konstantno ga puse na svim poljima.Zaista su nemocni a strah ih jer gradjanska Bih je zagarantovana 100%.
A jelavic morao bjezat iz Bih zbog 3 enriteta Traze ga sudovi a adezejci zaboravili kako se to zavrsi.Morat ce i ovaj nelegitimni krivousti ako dignu optuzbu a ima sabranih djela.
Neće biti više cijepanja bez puške. Neće se ni sa četnicima moći drugačije neka Mile samo proba.
Šovinista i nacionalista, Čović fura fašističko uređenje kao indviduaa podmeće i krije se iza Hrvatskog naroda želi da uvuče Hrvatski narod u konflikt sa narodom u BiH. Samo mu treba uvesti sankvije i konfiskovati ono što je ukro i oteo dominantno Hrvatskom narodu.
Vrijeme je brate da se otvore karte ! Dosta podvala i mazanja ociju ! Sad je na EU i Americi da pociste sve gdje su zadnjih 15 godina zakazali ! Dejton je ovim potezom konacno gotov ! Treba graditi novu, Evropsku BiH , koja nece pocivati na etnickim principima , u kojoj ce glavni grad biti Brisel ! 👍🇧🇦❤️
Milanović najebemo ti se majke! Eto ovako da ti kažem!
Kolinda VRATI SE, sve ti praštamo.
Jedino što se može desiti je da i postojeća dva budu ukinuta, i da onda napokon imamo RBIH, sa šest ljiljana na zastavi , a nije ni nevjerovatno da bismo vratili granice.
Mrsss svi