Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskusili smo na svojoj koži, dijete se otrovalo gradskom vodom i danima ležalo na infektivnoj :(
Sirotinjo moja za nas u ovoj zemlji nema nade. Ko ima pare i ne kupa se u ovoj žabokrečini koja teče iz naših česmi nego kupuje vodu u flašama. Evo kako se na najbezbolniji način što prije riješiti sirotinje. Redukcija godinama, voda kao iz bare naravno da slijedi hiljadu boleština a sirotinja i da hoće nema sredstva da se liječi te svakodnevno sve više umrlih od sumnjivih bolesti. Najlakši način da se riješe nas bijednika. Bravo ljudima koji su nam ovo isplanirali a zaklela bih se da vjeruju u Boga, hahahaha jadno je njihovo vjerovanje.
možda je to SOK ..... cuj ba sarajlije iz vodovoda dobiju sok -to nigdje nema- jarane moj...
Ovo im se vodovod s pivarom pomiješ'o . . . ! ! !
Ja po boji ocijenio, kušao nisam . . . pa ništa i ne tvrdim ... ! ! !
Kad nema vode moze i piva posluzit! Jedino ako nije po serijatu?
dobro dobro ... ubijedili ste nas ... dignite kredit i dajte turcima pare da to poprave pa da narod ima vodu
I Konakoviću ovo nije dovoljno da smijeni svo rukovodstvo u ViK, od direktora do zadnjeg poslovođe.,, Postavit sve nanovo i započet s radom , pobogu ljudi ... ! ! ! !
Na svasta smo navikli, kad nas u ratu ne potrovase humanitarnom, nece ni ovom prljavom vodom :):):)