Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka glupa ,blentava,nepismena,depresivna,seljacka,,kako vam bolan pade napamet da idete u Siriju i da ratujete protiv koga i za koga???!!
Neznalica je opasniji od vuka. Neko ih nafilovao ko papriku da idu ubijati za tuđe bolesne ciljeve, a nije ga niko mogao ubijedit da završi osnovnu. Mrš sad lezi doživotno kad si parazit.
To je bila plitika Amerike i Francuske da se srusi Asad samo se otelo kontroli prvo u Iraku pa u Siriji na pocetku ustanka nije ni bilo ISILa dog ga ona budala nije proglasila kalifat i poceli skidati glave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pozivao na ubijanje kršćana, odvjetnik kaže da sa 19 godina nije bio formiran. Znači mlađa raja do 19 godina mogu radit šta hoće i pričat šta jer nisu formirani,šteta sto imam 24 godine i tek sad to saznajem puuuuu.
Izgleda da su ih Kurdi redovno obrađivali.
Čuj mučili ga Kurdi, a on i otišao tamo da ubija Kurde i ostale, I to u ime boga. Može bitu presretan da ga Kurdi nisu počastili sa metkom u celo, i svaka im čast zbog toga...
Čuj advokata da su Keseroviću pravili lažne profile i zloupotrebljavali. Hebo te led eto su mu našli dvojnika da pred kamerom pozuva na klanje!!!! Kakav mlađi punoljetnik hebo te on! Debil poziva na klanje kretenu!
Gori su mi ovi advokati sto ih brane,la sutra ce se negdje raznijeti bombom i ubiti ko zna koliko ljudi a medju njima mozda i nekoga od porodice advokata.Bravo branite ih i dalje kud ih kurdi za rastanak ne pobise nego govna poslase nama kao da nam nije dovljno nasih problema jos nam teroristi trebaju.
Kurdi su bili milostivi prema vama cim ste vi iz zarobljenistva dosli zivi i citavom komadu. Pa vi ste strani dobrovoljci koji su isli ubijati, ratovati i terorizirati po stranoj zemlji. Pa u nasem zadnjem ratu zna se kako su prolazili strani dobrovljci ako se zarobe, ne bitno ko je i ko ga je zarobio.
Kakve su im ove haljne, jel to sad ima i bosanski Supermen, poslie bosanskog Indijana Djounsa
hitit im 40 godona zatvora
Novi potpredsednici SDA. Prosli kvalifikaciju
Zasto focaci kad dodzu u Sarajevo poderu rodni list krstenicu
Nesto su skratili bradice.
Ja ratnika i pm
Amerika misli ubila bin ladena i al bagdadija i kraj priče. A kad se sad uskoro desi iznenada masakr u nekoj državi, onda ćete bit izbezumljeni. Veći je izdajica onaj koji je bio terorista pa se pokajao pa izdao drugove, nego terorista koji je ostao i dan danas ostao odan pokojnom al bagdadiju. Doći će neko drugi na njegov tron.
STETA STO BiH NEMA SMRTNU KAZNU. SAKA GAMADI KOJA OSTAVLJA LOSU SLIKU NA SVE POSTENE BOSNJAKE. NAZALOST, PADAJU NA TERET BiH GRADJANA.
Vratili se u SDA maticu.