Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanader je mali za ove naše, ovi kradi godinama milijarde
Aj nek i to pocelo vec jednom d se vidi sta je ko i kako utadio ako je
Jadna je ova drzava i ovi narodi u BiH...al kako glasaju nisu bolje ni zasluzili...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sramota nevidjena !!!... ovdje su svi za zatvora,zajrdno sa Vadvijom ... ko sa sejtanom tikve sadi .....
Kako ih je lijepo vidjeti kako ustaju u ime naroda pre drzavom,
Jadna je ova drzava i ovi narodi u BiH...al kako glasaju nisu bolje ni zasluzili...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moj caca je kriv ako niste vi.
I dugo očekivani humoristički rialiti je počeo. Cijenjeni gledaoci se mole da naprave pozamašne količine kokica i ne zaborave čašu vode da se ne udave od smijeha.
Kad dva travara i kupac odgovaraju za 7gr trave kao organizacija( po novom zakonu 1000 godina) ..pjena kompromitovanih i ljaksafonerskih tuzitelja ide na usta...fujjj ! A odgovaracete bagro na ovaj ili onaj nacin.
Trajace ovo sve dok mi neudjemo u EU, a to je.....
Tužna slika Države...Premijer i Dopremijerka na opruženičkim klupama...Ovo sebi nisu smjeli dozvoliti ni za kakvu lovu.
kupili su raspiratore i stavili ih na upotrebu bolnica a kad se dodik svercuje ikonama i prodaje fabrike koje nisu njegove i drzavu konstatno destabilizuje to nije za optuzbe a covic pokrao milione iz euroneta Telekoma to nije za optuzbe,onda je ovo regularana trgovina za novalica i ostale.Da su igrom slucaja ti raspiratori dosli iz bilo koje drzave da nije sda povezana bili bi davno u upotrebu.
Samo na robiju!
@gooUser11041104 I ti vjeujes da ce se nesto otkriyt. Jesi naivan.
Hajde nismo mi truha kobila da za 10,5 miliona cicijamo
JA SE PITAM? ZASTO SUD OVU NEVINASCAD ZOVE DA SE IZJASNE O KRIVICI, KAD JE I SAM KAO POMENUTA GRUPA. SVE CE TO PROC KAO SUTKINJA AZRA. NAZALOST. AMERIKO POMAGAJ POSTENOM BH NARODU A LOPOVE U NOVI ZATVOR U ISTOCNOM SARAJEVU.
Streljanje.. kakav sud i troskovi za ova govna.
Primitivni kriminalci. Mrve to morala nema.
Fadile jesil doso sa sluzbenim autom na sudzenje ,pa sto bolan tri advokata ako nisi kriv. Sramota me je sto smo iste nacionalnosti olosu jedan. Sirotinja nema za hljeba ,a vi tako koristite situaciju. Fujjjjjjjj
Nijedan optuženi da pozdravi sutkinju i iskaze barem mrvu poštovanja prema sebi i drugima.Mogli su čuti i naučiti od advokata nešto ...
Kakav sud,ovima treba Tito bez suda odma na goli otok i tucat kamen