Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora li sve na ovom portalu biti negativno komentarisano? na kraju krajeva, ovdje ima banjalucana isto onoliko koliko ima sarajlija u sarajevu! ovo je super pozitivna vijest, tice se sviju nas, gradjevinska mafija je svugdje ista! bravo banjalucani!
Svaka cast Banjalucani! Odlicne parole! ;)
Samo se resite Mileta i sve ce biti ok. Upropasti on sve.
cuj STRUHLE, hahahahaahahaha, mora da si iz Istocne Bosne papak, cuj struhle, hahahahahahaha, seljacino mrtva, ti nekom nesto pricas, idi struhni, hahahahaha
Vi sto skrabate po ovim i slicnim temema, i vrjedjate na nacionalnoj osnovi isti ste ko oni sa druge i trece strane..puna su vam usta Sarajeva,Banjaluke Mostara, a openke vam jos u supi stoje i nisu struhle..zato zavezite gubicu s s e lj a c i n e..
Gdje ste bili 92, 93,94 i 95 kad je Bosnjake i Hrvate \"jeo mrak\" ? Podrzavali ste ove sto vam sad to rade sto rade Sto bi reli u TLN \"zaiskaliste evo vam ga!\"
Ovo bi trebalo posmatrati ipak kao neku pozitivnu i spontanu reakciju ovih ljudi... Ali,za sada nema njihove reakcije (iako ni u Federaciji BiH nije sjajna situacija) na tu nespornu činjenicu da u RS-u u svim segmentima vlast drži jedan čovjek i ljudi oko njega,a nisam siguran da je to u ekonomskpm smislu \"bolji dio BiH\"... Pozdrav...
da je bilo sa sabljama ujahat ovde...
pa pridruzi se svojoj chetopartizanskoj braci, kad vec nisi u ratu imo damu da se ispalis na Pale
Živio nam Ante, prezime mu znate.
nisu nisu, to su pokazali \'92-\'95 tuknes vlasino, okupaj se
Cuj Banjalucani u Banjaluci? Jel to ukinuta Dzenosajd Ripablik???
ma sta ti znas kako je u Banja Luci, je.b.em ti ma.j.ku ba.lij.sku
Stvarno mi nije jasno kako mozete da pisete ovako glupe komentare, jeste li vi svi maloljetnici na ovom portalu? !!! Sarajlija sam, ali moj komentar je - svaka cast Banjalucani i samo tako nastavite. Vi se bar borite i slozni ste, dok u Sarajevu i brat brata bi prodao, a o gradnji i kriminalnim politicarima koji prodaju sve sto mogu i ne mogu, da ne pricam.
Koliko ste vi bolesni OOOO TUUUURRRRCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TURAD USRANA
kakvi su da su, srbi nisu zli i bezdusni kao bosnjaci.. ni prosti
ma ja tu je sve jasno ko dan.... ... tu ce kvadratni metar stana kostati pet puta vise nego negdje na periferiji a novoizgradjena zgrada kosta isto i tu i na periferiji grada....