Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ipak ministarstvo obrazovanja neće da otkaže redovnu nastavu. Fuj.
@smridjt A zbog čega bi? Nastava se odvija u zatvorenom prostoru, a ne vani. Misliš li zaista da bi ti klinci, bez nadzora roditelja, proveli sedam dana u kući i ne izašli vani? Ne'a šanse, prika.
RUSITE NEZAKONITU I NELEGALNU GRADNJU NA OTOCI KOJA JE ZAGUSILA STRUJANJE ZRAKA U SARAJEVSKOJ KOTLINI,DANAS SKORO DA NEMA SAOBRACAJA A GRAD ZAGADJENIJI,KO JE DAO SAGLASNOST ZA GRADNJU
cumur kraljuuuuuuu
glupost sve zgrade su 50tak metara visine a magla preko 500m visoka. Magla je posljedica prirodnog fenomena toplotne inverzije. Najčešće se dešava zimi ali i tokom cijele godine u jutarnjim satima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Memic bacio dimnu zavjesu da odvoji Elidzu od ostatka grada
Elidza je drugi grad
vidim ja nista se nevidi!!
Normalno da se bolje vidi u Titovoj ili u Ferhadiji,zato sto ima dosta reklama,i drugih stvari sto svijetle....Na Ilidzi nema kako treba ni ulicne rasvjete na pojedinim lokacijama.
Bar se ne vidi koja smo govna od naroda
Sto se sad Kakir smece ne kurci po javnost i obecava.....
s prvog mjesta po zagađenosti u svijetu trenutno smo na trećem.
Opet ćevapdžinice?
Divan grad, kao i stanovnici ovog divnog grada koji se griju na ugalj, naftu itd..
Weather generator..
Stvarno bi trebala Vlada KS bar da zabrani izlazak osobama sa plućnim bolestima a da učenici i studenti sa plućnim bolestima ne pohađaju redovnu nastavu.
@TutaBugarin19 Ne treba mu vlada zabraniti. Oni koji imaju takvo stanje uvijek mogu od ljekara dobiti preporuku ljekara i opravdanje za odsustvo nekoliko dana.
Zato sto ja stanujem u novom gradu. Ipak ima utjecaja moje plasticne flase i stare gume. Izvinjavam se raji ali para za plin nemam.
@Aliibaba bravo haveru.Tacno tako.Kad plin bude jeftin,onda narod nece lozit sve i svasta.I tada nece viti zagadjenja.Jedino u ratnim godinama zagadjenja nije bilo,jer se nije imalo sta jesti,a kamoli loziti.Sjecam se na Otoci u onim visokim zgfadama,ljudi starije zivotne dobi nalazeni mrtvi,smrznuti na visim spratovima.Smrzavanje.....One zgrade vile ko frizideri....Jedino je tad zrak bio cist.Kamomsrece da nije da nas cernici nisu mogli gadjati
Još da vam plin zavrnu.
Manje Srba i Hrvata u "multikulti" gradu...i ovo je još jedan pokazatelj
@embeg Ovoga je uvijek bilo, pa i prije rata kad je grad bio "multi-kulti", ali se nije puno pričalo niti bilo medijski pokriveno. Očito si premlad da bi znao ili se sjećao.
Upalis navigaciju i trazis Sarajevo zavrsis na Palama.