Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste vi meni živi i zdravi ova slika je bila dostupna na internetu ima već dvije godine
kakva novost, wao! bravo klix, kasnite ko Siti za Junajtedom.
Eno neko izvršio ubistvo na krovu importanea :)
fotka jeste stara ali da li neko zna napraviti ovakvu fotografiju ? ima li je Zagreb ili Beograd ili Ljubljana ili ....
naravno da imaju... svaki iole ozbiljan grad ima ovakvu jednu panoramu
Das ist Walter! :)
Prati majka sina Sandžakliju u Ameriku i kuka, rida, plače...suza suzu stiže... A kaže joj muž : “Dobro, bona ne bila, što plačeš? Pa ne ide u Sarajevo. Vratiće se!!!
Šta se osuli sa ovim pričama,stara pa šta,ovo je ljepota koja se gleda više puta,i nikad ne dosadi,a niko vas ne tjera da gledate. Eno vam farma i VB !
Mario se uporno pokusava nakaciti na budzetske pare preko ovih ''projekata'', mada mi jos nismo zaboravili njegovu ulogu u ublehi zvanoj ''visocka piramida''.
Ja mu zooma i kurca
zapravo, zoom je odlican nego je koneckija losa pa se sporije ucitava
http://www.sarajevopanorama.info/
JOS NESTO AMERICKA AMBASADA NA SLICI NIJE ZAVRŠENA, A ZA ONE KOJI NE ZNAJU ISTA JE SVECANO OTVORENA 12.10.2010. DAKLE SLIKA JE JOS STARIJA :)))
IDEMO DALJE, IMPORTANE NIJE IZGRAĐEN, A ISTI SE OTVORIO 06.05.2010 :)))
Nebi zivio u Sarajevu da mi neko placa ,, prenaseljeno , zagadjeno itd.
Pa niko te i ne moli,haloooo probudi se !
NA SLICI VIDIM SVOJE AUTO PRED FIRMOM.SAMO SVJE AUTO SAM PRODAO U MARTU 2011 GODINE, DAKLE SLIKA JE NASTALA PRIJE MARATA 2011 GODINE. NEMA VEZE OVO JE STARO I ODLICNO
Stara ili ne, fotografija je odlična! Najbolje se možda vidi kad na vrh Bjelašnice zumiraš. K'o da si tamo :)