Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AGROVOĆE...naziv pumpe... Fali mu još X na kraju, da upotpuni besmisleni, balkanski STEREOTIP...
AGROVOĆEŠPED :D
@Wolfix Što je,jel ti riknuo motor?
Mirsad, Josip, Ljuban... Lopovi nisu nasjeli na nacionalistička ispiranja mozga. Bratstvo i jedinstvo kod njih čisto kao suza.
ISIL je tu umiješan!
Mora da su kupovali od idil-a
Agrovoće,njivo voće takođe ne kalira,jer su ga poškropili sa baznim uljem
Najbolje gorivo u BiH je iz rafinerije u Brodu...
nakon ovoga jasno je zasto je na nekim pumpama (poljoprivrednim apotekama, zadrugama) cijena goriva dosta niža! pa se čudimo kako smrzne na prvom minusu, stradaju dizne, bos pumpa, filteri...
Haj to sto su prodavali tzv. Bazno Ulje tj. Loz ulje pod naftu to nam je sasvim jasno , ali tu postoji jedan problem o kojem ne govore . Naime kad u rafineriji tankas u cisternu Bazno ili Loz ulje tankas na istom crijevu kao i onaj sto vozi Dizel s tim sto onda ides u bez carinsku zonu , cekas tehnologa koji ubaci kredu u svaku komoru i Dizel oboji u crvenu boju bas zbog manipulisanja.Znaci nisu imali oni potrebuda dodaju neke aditive ili su prodavali crveno ili je taj tehnog uzeo lovu i nije ubacio kredu odnosno i carinici u BIH i na kraju inspektori koji daju nalog za istakanje . Buraz organizovani kriminal mamicu im njihovu.
Ovo ima smisla. Vjerovatno ce se istraga prosiriti
Hahaha , na tim pumpama ne bih ni Zvakace gume kupio kakav je naziv...
Vidim meni troši auto reko šta je ovo .Kontrolise li Ko to pa vidim ja kad vozim u Evropi predjem 900 na 50 tarli dodjem u Sniabo ono 600 jedva.
HIFA to radi u federaciji. Cut ce se ubrzo. Uvezli su milione litara ovog sranja.
Za Hifu znam da se ne bavi nikakvim malverzacijama. Nemoj izmišljati takve gluposti.
Pumpas moj
nadam se da ce i federacija objaviti ovakve podatke
Da iskoristim priliku da pitam, gdje vi sipate gorivo, kakva su iskustva? Ja imam nestro karticu, tako da kod njih sipam redovno..
@ajan.2309 moja iskustva sa sipanjem u Sarajevu su ok gasprom i energopetrol najbolji al zato selex pumpa u Hrasnom katastrofa a ni ne odmice joj green oil na Malti
@Vozdovac Čini se da ove male firme sa jednom ili nekoliko benziskih pumpi imaju najlošije gorivo, a ove tipa Gasproma, Nestra, Energopetrola imaju kvalitetnije..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
firma AGROVOĆE prodaje benzin,ovaj je garant počeo kao piljar a završio kao švercer naftnim derivatima,dobo je uznapredovao