Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ironije. Veličaš ljude odgovorne za bukvalno najgore zločine u Europi poslije dr. svj. rata, osuđene za genocid i slaviš Dan Pobjede Nad Fašizmom, čak i neradan dan je to u RS.
@VELIBORXXL kakav islamski fundamentalizam? Gdje? Borba protiv islamskog fundamentalizma je silovanje djece, bebe u živim lomačama, logori, masovne egekucije civila i genocid?
A đe Draža,Nedić, Ljotić i kralj pobjegulja?Šta kažu koja je prva judenfrei država u Evropi?Ko pobi 95 % Jevreja Srbije??Šta je radilo 5 miliona Srba u krilu Hitlera??Koje gradove po Srbiji oslobodi taj puk?????????
Proslavismo dan pobjede nad fasizmom u Republici Srpskoj.. Smrt fasizmu, sloboda narodu!
Blago fašistima kad Željka predvodi antifašiste.
Arbih i hvo su sljednici fasistickih snaga iz 2.sv.rata, nijemaca i ustasa. Vrs je sljednica Jna i Partizana iz 2.sv.rata. To je notorna cinjenica koje je svjestan cijeli zspad, i to je razlog zbog kojeg RS sada postoji.
Balije I ustase sampioni u lizanju fasistickih supaka
bih-a balije I hrvatske ustase su NAJ PRLJAVIJA I NAJODVRATNIJA stvorenja na ovoj planeti. Procitajte vase komentare pa ce vam biti Jason zbog cega
slavis pobjedu nad fasizmom a izgovaras rijeci republika srpska!! cetnici slave pobjedu nad fasizmom? satira na kvadrat
cekaj ba!!! prvo i vrlo bitno rs je FAKEN ENTITET I nije postojao u 2 svjetskom ratu a drugo vi smradovi koji velicate ratne zlocine i imenujete studentske domove po istim nesto slavite dan pobjede??? DA LI STE NORMALNI??
Kakav dražestan primjer koegzistencije slavljenja genocida u ratu 92-95 i pobjede nad fašizmom 45-te...
Kod njih je sve besmrtno, besramno, bezčasno i tako u nedogled😂😂😂
Doće dani kada će ljudi nositi slike i diviti se kao da su bogovi.
A onda će doći njihovi botovi da ih podrže.
procjena od 1.7 miliona je naravno pretjerivanje bilo je 1.2 miliona žrtava (što je zastrašujući broj) i 500.000 gubitka prirasta broja stanovnika. razlika u brojkama je onda rezultirala izmišljotinom da je u Jasenovcu poginulo 700.000 ljudi
Zašto se partizani nisu borili po Srbiji??Zašto 5 miliona Srba ne oslobodi Beograd??Šta je to Lager Niš?
Cuj dan Borbe protiv Fasizma, pa Fasizam nikad vise zastupljeniji nego sada, na kucnim vratima...