Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo upozorenje od Bozije strane :) Ako se parada odrzi moze nam biti i gore, ne do Allah dragi :$
@NewFace Kakav glup komentar vezano za paradu.
@NewFace hahahaha, čovjek se šprdo, a vi mu dajete lajkove. jadno, jadno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zao mi je svakog normalnog covjeka, a pogotovo sirotinje, koja vecinom nastrada.
Ta sirotinja vecino ubija na zapovijed i bagerima masovne grobnice prebacuje ....
@JahacMagle2019 Sada ce poturice i srboturci opet moliti Hrvatsku i HV da im šalje helikoptere, spasilacke sluzbe i pomoc ...kao što im svako lito besplatno šaljemo hrvatske kanadere da po Bosni gase pozare. Klasika. Mi Hrvati smo previše dobrocudan narod!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ma gonite se u mp3 i jedni i drugi i treći i ostali. aloo tema je poplava ,kako vas više nije stid stoko primitivna?
ovo je vjekovima plavno područje i dok nije bilo parada. Zasučite rukava, riješiti problem sistematično, i prestanite se vaditi na religije i gayeve. Al pretpostavljam to je SCi-Fi za naš mentalni sklop.
Mazohistički Bošnjo voli prirodne katasrofe da ga podsjećaju na Boga. I umjesto da riješi problem sistematski, traži krivca u paradama i glupostima.
Ne brinite se,platio sam dvije vodoprivrede kad sam registrovao auto.Sve ce se sanirat!
Gledam juče na tv otac uzeo telefon i slika nabujalu rijeku, pored njega sin nema više od pet godina isto s mobilnim na nekoliko metara od nabujale rijeke...???
Dobro zapamtite: Sada ce poturice i srboturci opet moliti Hrvatsku i HV da im šalje helikoptere, spasilacke sluzbe i pomoc ...kao što im svako lito besplatno šaljemo hrvatske kanadere da po Bosni gase pozare. Klasika. Mi Hrvati smo previše dobrocudan narod! I kao zahvala ce nam poturice zabijati noz u ledja svakom prilikom (Komsic majoritacija, Peljeski Most itd itd)
@samardjic vi poturcene stoke ste 91.tvrdili da to nije vaš rat. Pizdo lazljiva. Alija vam 92. tvrdio da rata biti nece u BiH. Vi poturice ste rodjene izdajice. Turci su vam usadili zlo,pokvarenost, neuahvalnost i izdaju
Uglavnom muslimanska i srpska područja poplavljena. Dok su hrvatska područja ok. To je dokaz da je staro geslo “Bog i Hrvati” istinito😁 Bog i Hrvati!!🇭🇷🇻🇦✝️
Kaže mještanka jednog naselja civilna zaštita došla sa četri čovjeka,sa dvije lopate i dvije metle......Fahrudine Solače spavaš li mirno.
@patriotabosman345 Dobro zapamtite: Sada ce poturice i srboturci opet moliti Hrvatsku i HV da im šalje helikoptere, spasilacke sluzbe i pomoc ...kao što im svako lito besplatno šaljemo hrvatske kanadere da po Bosni gase pozare. Klasika. Mi Hrvati smo previše dobrocudan narod! I kao zahvala ce nam poturice zabijati noz u ledja svakom prilikom (Komsic majoritacija, Peljeski Most itd itd)
...marš ,hebo ti pas majku pohrvaćeno pseto.
Stoko jedna bezobrazna... Kakvi ste to vi ljudi pi..a vam materina da u ljudskoj muci se raspravljate ko je koje vjere...Pu dabogda vas sve odnijelo
Uglavnom muslimanska i srpska područja poplavljena. Dok su hrvatska područja ok. To je dokaz da je staro geslo “Bog i Hrvati” istinito😁 Bog i Hrvati!!🇭🇷🇻🇦✝️
Allaha boli cuna za muslimane poturice.. iša Allah na Godišnji u Dubai.. Zato je Bog uz Hrvate! Jedino hrvatska podrucja u BiH ostala neostecena od poplava.
Allaha boli cuna za muslimane poturice.. iša Allah na Godišnji u Dubai.. Zato je Bog uz Hrvate! Jedino hrvatska podrucja u BiH ostala neostecena od poplava.
@debilniKebab @SamoLjoze Hrvatska je na vrijeme ulozila u nasipe, odvodne kanale i brane. Za razliku od vas lijenih nesposobnih niškorisnih Bošnja
Nema nezahvalnije race od muslimana poturica..Hrvatska im spasila Bihac 1995 od srebrenicke sudbine i genocida, prihvatila im 1992.-1995 preko 300000 izbjeglica muslimana te im svako lito besplatno šalje hrvatske kanadere da gase pozare po BiH ...jer oni nisu sposobni da u 24 godina nabave jedan jedini kanader u BiH...i onda ti poturice ne kazu niti „Hvala“. Dapace