Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je idiotizam na nivou koji je impozantan čak i za BiH. 1. Premjestanje djece od pedijatara porodicnim ljekarima, od kojih pojedini nisu dijete pregledali po 35 godina je u najmanju ruku opasno. 2. Ukidanje stomatologije, da bijeda ni tu ne moze dzaba izvadit zub 3. Sizofreno spajanje JU DZ KS i bolnice Prim. dr. Abdulah Nakaš je vrhunski dokaz da Zilha Ademaj ne samo da ne zna nista o zdravstvu nego i o najprostijim pravnim pitanjima.
Kako ovi Bakirovi " provode reforme " bit ćemo najkrezavija, najnepismenija i najbolesnija nacija na dunjaluku, a k tomu još i najstarija ( sve mlađe od 50 godina ode vani ) . . . ! ! ! Zar nam nije lakše u tri PM potjerat i Bakira i rospiju mu Sebiju ... ? ? ?
privatizacija je jedini izlaz,iako znam da to neki ne vole cuti ali odnekle se mora poceti
Ništa se nije promijenilo u odnosu na Plan iz prosle godine. Džaba rasprava, to je bilo samo mazanje očiju tipa:" mi slušamo sta zainteresovani imaju reci o reformi". Sve je isto kao u prvoj varijanti.
Pa ne mogu da vjerujem kakvi bilmezi odlucuju o stvarima ovakvog tipa...sve ho-ruk metoda, lomljenje preko koljena, majke mi k'o da reorganizuju azile za pse....Titoooo jagodooo
Seka će biti direktor ovog objedinjenog zdravstva u KS, Konaković ćuti jer mu je draga stolica. Pomješati djecu sa starim ljudima u čekaonicama može samo budala, neznalica ili lopov
Ljudi su plačali 40 godina zdravstveno osiguranje, da bi ih ovi onako serbez zajebali. Čuj seljakluka da se privatizira stomatološka praksa u domovima zdravlja, svašta. Lista esencijalnih lijekova svedena je na nekoliko listova, sve ostalo se plaća. Ovo je zrelo za tužbe od redovnih BiH sudova do Strazboura.Pitam se šta čekaju ove "narodne" stranke što ne tuže ove mafijaše koji bi da uzimaju pare za osiguranje koje uskraćuju- lopovi.
pa ima i dobrih stvari, recimo ovo sa stomatologijom, po domovima zdravlja stomatolozi samo kafe ispijaju i naručuju ljude u isto vrijeme, pa rade samo od 16-18h npr. a ostatak --ništa e sad ima i glupsoti kao i uvijek, ovo za djecu npr, trpate ih u porodične tamo gdje je sve pretrpano i guzva i bolsno itd...
Grobari zdravstvene zaštite na svim nivoima u Sarajevu završiti ce posao ukoliko ih ne zaustave pojedinci u Skupštini KS. Sve što je imalo valjalo planira se da se uništi, na žalost nikada se više nećemo moći vratiti na ranije. Problem je što Zilha Ademaj (dipl. ecc) sve gleda kroz novac, pacijenti nju ne interesuju niti će joj ikada biti važni.
jedino se slazem za studentsku polikliniku ono je bila samo komplikacija u lijecenju, samo mi nije jasno sto onaj zahiragic ne reaguje sad oko STUDENTSKIH pitanja a ne da izmišlja imena putevima i sl.
Ministrica Ademaj je odlično smislila kako da napravi veliku pometnju u zdravstvu! Ova reorganizacija je van zdrave pameti! ovako nešto ne smije biti usvojeno! KAO DA SU SVI KOMPLET (vlada) PLAČAENI DA NAPRAVE ŠTO VEĆI METEŽ I ŠTO VEĆU ŠTETU GRAĐANIMA!
Albanska profuknjača
opet lokalne vijesti iz kasabe.
Uljepsa mi dan ova vijest. Bravo, samo ostro po stoci. Zasluzili su oni i puno gore!
Da su kantoni efikasan oblik organizacije države Tito bi to birvaktile uveo. Samo ukidanje ovih fašističkih tvorevina može spasiti BiH od raspada. Jedino će opstati srpska tvorevina RS koja je zadržala socijalistički oblik organizacije po opštinama.
@nanomesh Nemoj plaćati režije lakše će ti biti.
spojit cemo vas za dzehenemom
TO SAMO DERI DEBILE.