Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene vazda zaobidju ove kamere i to namjerno hodam pred novu godinu nebil me ko sta pito
Ja sam pristalica onoga prvo ''pometi u svojoj avliji''. Osim toga nikada ne bih dao glas za čovjeka koji je poslije 8 godina u Predsjedništvu BiH '' ne trepčući, kaže kako je siromah, bez automobila, bez stana i sa dva duluma/dunuma zemlje i to Bošnjaci trebaju ''progutati''('' Ma znaš on je naš , Bošnjak, musliman, osim toga Alijin sin''...)
Da Bog da da budemo zdravi i živi, a najbitnije je da budemo općenito BOLJI LJUDI. Svi traže veće plate, posao ili bolji posao, više ljubavi (valjda drugih prema njima), bolju državu - niko da kaže "da mi je da ja budemo bolji čovjek i da svi općenito budemo bolji ljudi". Kad bi se to ostvarilo, sve ostalo bi došlo samo po sebi.
Eto, kod nas pitaju ljude šta očekuju, oni se nama uredno obrate preko medija. Ne vidjeh ni jednog od novoizabranih lidera da je narodu otvoreno na tv-u ili na nekom drugom mediju čestitao Novu godinu...ili se bar udostijio obratiti se onima koji su izabrali...To je naša stvarnost i šta očekivati od ovakvbih vođa? Koja bi zemlja s takvima mogla prosperirati?
A sta cemo sa zastavama?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ne vidim ni svrhu pitanja,a ni svrhu odgovora,zelje su jedno a realnost nesto drugo
Želja u 2019 da bude 100% Bošnjačko Sarajevo bez fgr jugoba*ija i srba.
Ja jedino očekujem da kompleksaši od šatro novinara koji rade na Klixu prestanu brisat komentare,jer to je tako nisko i bjednički.Ako ja imam petlje da nešto napišem,što to vi nemate petlje da to objevite?Ipak vi primate neku platu za to,a ja sve pišem đaba.Inače me zaboli briga za sve ostalo.😁
"ima petlje da nešto napiše". sve što napiše potpiše kao nepredvidiva. petlje i gouana.
@dinopupodinodino ...... vas troje sto joj ovoj nepredvidivoj odgovarate na komentar , ljigavci koji nemate hrabrosti da prihvatite njene argumente nego ste ono bas pravi ljigavci ... vi to dobro znate da jeste ...... samo se pitam kako funcionisete u stvarnom zivotu .. kosu ti skom komunicirate . Isti takvi mentoli kao vas troica ...pljuc.
Želim da me moja Hajra ne vara više , puna mi kapa i nje i njenih je*aca , dodjem kuci s posla sve na seks mirise , i to divlji dakako . pa barem izraci jel to toliko tesko sve ti je*em
nikakva kao i do sad,,uzdaj se use i u svoje kljuse