Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepše molim MUP-ove svih kantona da bar jednom naprave vježbu kako spriječiti krađu krvavo zaradjenog vozila običnog gradjanina, kako predati izvještaj da 10-struki povratnik kriminalu ne izadje iz pritvora dan nakon što ubije nekog i kako uhvatiti ubice kolega policajaca a da preskoče ove vježbe zastrašivanja gladnog naroda. Hvala!
da da, huligani će se baš tako fino grupisati, baš kako vi poželite , do zida da ih možete stisnuti, da, da...trošenje vremena na gluposti a još su se i drotovi fino zabavili umjesto da rade nešto korisno..
Haha Kakva reklama za ALFU :D
A sta vam je alfa kriva?
de nemojte se brukati , i kad to radite , radite da vas niko ne vidi.
...hahahahaaaaaa ja cirkusa braco draga...
Hahahahah da te ufate promjenio bi sve boje kukavice bosnjacka.
Prelijepo!
Brukaju se sa ovih 20 starkelja sto se naguravaju, sta kad bude 300 momaka
Jos kad ovo vidim onda mi se bas bjezi iz drzave hahahaha pisam se na tu policiju i specijalce zavrsili elektricarsku i vodoinstalatersku skolu pa preko stranke dobili poso, od njih 200 80% ih duvalo i prodavalo travu
Hahahahahahahahha logicno da ce alfu zapalit, nece neko normalno auto
Da nije smjesno bilo bi zalosno...
Ovako smo se i mi kao djeca po Ali pasinu igrali 99 god. policajaca i lopova s biciklima.
Sprecavaju sprecavaju
a paljevine auta kako sprjecava u nocnim satima?
Sta ce drugo na pokaznu vjezbu nego Alfu