Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas tipicna reakcija na ovo 'vidi levata, ja budala'...teska smo mi stoka...
Sad ovo pofatat i optuzit za rad na crno !
@ubijen u pojam Dobar ti naziv pa Čaršijaneri nikad i ne bacaju smeče ali to za njih rade papci iz istočne bosne i sav šljam koji poslije rata dođe Usarajvo đe guma gori
Davno pročitah komentar, mislim da je ovako išao: KAKO POBOLJŠATI BOSNU: 1. Otjerati sve srbe iz bosne 2. Otjerati sve hrvate iz bosne 3. Otjerati sve bosance/bošnjake iz bosne 4. Otjerati sve manjinske narode 5. Dovesti neki fin narod, kao npr. japance, oni bi znali cijeniti ove nase sume, rijeke i potencijal, te ga čuvati i iskorištavati na normalan način, a ne uništavati.
Odlično
Nermine ba ? nema sarajlija vise .Oni pravi razgulili svako na svoju stranu,Ovi pridosli su genetski operisani od kulture.
Mozes misliti koji je to mentalitet balkanaca,ja gledao svojim ocima prodje auto sam vidis flasa leti iz auta na stranu ceste.
dabogda vi naselili ove prostore ito sto prije. a odnas nek ostanu samo izuzeci koji ima vrlo malo. ovo, kao i minuli rat te unistenje drustvene imovine je samo dokaz dasmo malo iznad majmuna adaleko od LJUDI kosto su ovi.
Resetovati BiH, naseliti neke druge ljude, Nijemce npr... Nijemcima fali Lebensraum. Mislim da bi se malo nakon tog riješilo pitanje Pelješkog mosta, entiteta i ostalih sitinica.
Ja bih Japance, da oni imaju ovakvu zemlju, to bi čudo bilo. Stišću se jadnici po onim otocima, tačno im sevap dati komad zemlje.
haj ne serite. U parku sedmicama borave sirijske izbjeglice. Najvise muskih u vojnoj dobi, iza sebe ostavili hrpu smeca kao i novi koji dolaze. Kupili i mi, I kjp ali svaki dan novo smece. Pa jbm mu mater necu im ja svaki dan sabahile iznova cistit. Al kad kix doslje nemaju pojma sta se desava u gradu vec iz rodnog Bugojna,Viteza i sl vukojebina pisu
yebiga,..zato su oni turisti!!!,..a stanovnici Sranjejeva mogu biti turisti samo dokle im zicara obnovljena stranom donacijom ide, dalje od toga se racunaju iseljenici ili imigranti
Ovo se u Banjaluci ne bi desilo. Ne znam zašto, ali Krajišnici stvarno imaju razvijeniji osjećaj za javnu čistoću od ostatka BiH. U BL teško opušak naći na trotoaru, kamo li prljav park.
@shazhudin malo vas je pobacano,..malo...
@RomanijaBluz11 ye...bem li ti drob srpski materin
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pometite prvo ispred svoje avlije :)
Dajte raja, pošaljite ih do moje zgrade da pokose ovu travurinu.....nemere se hodat, kolka je.....voljan sam kafe napravit koliko god ih ima, mogu se napet i za sirup sok.....hebo ti nas sve zajedno......gdje god bili, Sarajevo, Mostar, Tuzla, Zenica itd itd....
Nek smo mi svi postali gospoda.
Treba da se vidi od kuda su došli i učvrstiti turističke veze. Za par godina bili bi malo čišći. a i komunalcu bi bilo lakše.
Gasi sve, motaj kablove i dovedi neke normalne ljude da žive u ovoj ljepoti.
po mogućnosti Kineskinje...a mi možemo još da služimo za rasplođavanje jedino...ako i to
Dok su granate padale sjedili su skrštenih ruku sad prosipaju kulturu. Gdje ste bili kad je trebalo skupljat mrtvu djecu sa ulica
gdje si ti bio kad je trebalo čistit FUkušimu
@UsiljeniMarsh hahahaha u pm garat ko kad je i rat bio :D
Prvo: Kretene koji bacaju smece bas briga sto neko drugi kupi smece iza njih, a i drzavu bas briga jer takve kretene ne kaznjava. Drugo: Koliko lutalica ima koji svakodnevno kenjaju? Nit ce to ko pocistit nit ce pascad s ulice maknut.
treba one sto se "bore za prava zivotinja" nek oni čiste, debili znaju samo pricat gluposti i na osnovu toga pare uzimat.
naravno da se ne može kupiti ali se može naučiti, to je nešto što dolazi s kućnim odgojem, obrazovanjem i gradskim šlifom, nažalost papak je preovladao, nameće svoje običaje i navike, i grad nam izgleda tako kako izgleda, kulturu uvesti u škole, bar na taj način uticati na papka, mada je on kao žohar, jači od radijacije