Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo momci svaka cast
To je prava raja, sarajevske delije!
nema bolje raje od prave sarajevske raje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast, znaci da bi priskocio u pomoc i covjeku.
EH OVO NAM TREBA LJUDI! 👏🏼
Pas laje od sreće i zahvaljuje im kao, hvala vam ❤️
Svaka cast ljudima dobrog srca👏
Sarajevska raja 👍
Bravo, svaka cast! 👏🏻💪🏻
prava gradska raja!
Bebuli, meduli. Bravo momci, odmah pokrenuti inicijativu za trajnu penziju ovim momcima, a djdci stipendije. Inače, aktivirao se ponovo i Dogs Trust medju glupavim narodom Bošnjaka. Stigle pare iz Engleske.
Bravo!
Scaka njima cast, ali je vjerovatno mala vjerovatnoca da moci uopste nisu sarajlije (sveti narod).
Ovo su nasi momci, ovo su ljudine. Hvala vam na ljudskosti koja nema cijenu a sve rijedje je vidjamo. Ali, bar mozemo reci to su ponosi nasi koji nisu pravili selfije da mogu pokazati, eh to smo mi. Hvala vam, zivi i zdravi bili i da vas prati sreca u zivotu, zasluzili ste je. Ovaj tekst i klip treba vrtiti citav dan na Klix-u, najmanje, da se vidi sta je dobrota koja nema cijene.
Nisu Sarajlije, nego Tuzlaci u posjeti Sarajevu.
Snimano digitronom...momci svaka cast!
Haris Zahiragic , bajraktar ovoga grada. Iz stare sarajevske begovske porodice. Veliki selam za nas Vratnik i Bistrik, odakle potiču stare sarajevske porodice.
Zahiragic stari sarajevski romi.
av mau lože strane donatore, hahaha
Bravo ljudino!