Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je pečat.
@hoxi Samo sila! Drugi jezik ovi na vlasti ne razumiju!
@Netixba buši hahahahhah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto gdje ce otici pare od akciza, ulupace ih u kupovinu socijalnog mira i prakticno podmicivanje radnika, i naravno kroz to kupovinu glasacke mashinerije za izbore. Bice lafo izlaze u susret zahtjevima radnika a u stvari njihovim vlastitim parama ih kupuju. Proklet bio ko opet bude glasao za ovaj sljam i olos iz sda.
Sve ove nehljebe treba odj... nevjerovatno je da se na ovaj nacin razgovara sa premijerom i da je on sebi dozvolio da mu par lolalnih kabadahija diktira uslove svoje
Došao i dogovorio se te se nije vadio na to da je zaboravio laptop ili nešto drugo već je usmeno pred grupom pisao kako bi 100% sve bilo precizno pa i ispunjeno. Sram da bude ove što laju...
odkad se ovo u Bosni prica garantiramo ??? hahahahaha
da li je ovo realno ??? KUKU MAJKO ..skim zivimo, fujjj
"Ma šta god je" :)
Fino majku mu stara praksa, državni lopovi zajedno sa privrednim lopovima isplaniraju i provedu pljačku preduzeća i države, a onda novcima iz budžeta zamaži oči radnicima da se ne bune mnogo. A država dva puta opljačkana u tom procesu. Sve sami domoljubi i partiote.
Izjava godine, ova sredstva neće biti isplaćena iz budžeta.
3,4 miliona iz državne kase a indijci punih džepova odlepršali. Kad će istraga al malo detaljnija, od početka kako je prodata i pod kojim uslovima?
Pravi spisak, ko da je u granap pošo !!
Zaboravio je napraviti rupu na sredini, da lakše nabije.
trideSTog prvog??? Jebem te skolo sto te ikad upisa 😭
trideSTog prvog??? Jebem te skolo sto te ikad upisa 😭
Fadile, trošiš olovke, trošiš papir....Fadile, Fadileeeeeeeeeeeeeee
sve po Novalicu,,,,ganjajte ove prije sto su bili na vlasti i sto su doveli Zeljezaru u ovakvu situaciju u kakvoj se nalazi danas, u kojoj svi krive Novalica...
A najlakše im je tako, ja mislim da im je Novalić kriv i za drugi svjetski rat. Šta god mediji objave, uzima se zdravo za gotovo.
tesko onom kome sta fadil obeca