Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jad i bijeda, al neka još malo pomrijet će od mržnje i gladi
Nadaju se da će otcijepiti bar istočni dio RS i da će nekom silom dospjet do Sutorine ne bi li se smederevski sandžak dočepao izlaza na more….Nikada Karađorđevići neće uspostaviti lažnu sranjevinu Jugoslaviju. Ta abominaca je s pravom uništena 1941. i prije će Feničani vladati Egiptom nego što li opstane genocidna tvorevina
Zato ti imaš deset maraka u džepu od nEnine penzije
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
čuj srbija,mogli su komotno reći i brazil kad nije ni jedno ni drugo
Genocidna tvorevina
Niste mogli da proslavite tkzv. „Dan Drzavnosti“ ni u Mrkonjić Gradu a kamoli u BL. Jedino što ste pokazali je da nemate nikakvu moć na teritoriji Republike Srpske. Srbi i institucije Republike Srpske su vam po još koj put pokazali gde BiH prestane da va važi. Ali eto sretan vam dan Drzavnosti u ostaloj polovini BiH!
narod glup ko mile-ronhil
sve za sendvič...
Jeftina populacija, bez koalicionog partnera! Fuj! Zašto i Čovića ne povedoste!
Mene samo zanima da li medju ovim “borcima” ima onih (a ima sigurno) sto su dolazili u sarajevo na proteste kada im pare nisu isplacivane? Pitam za jarana
Bravo Konakovicu, i to je Bosna i Hercegovina i nece divljaci nikad uspjeti u svome naumu
Svaka čast, ne sjećam sr da, je Bake ovako nešto uradio i SDA koji se prse samo šupljom i
Nema samostalne rs, nikad!!! Kako ne shvate to!! Tih dvadesetak ljudi sto su dosli, dobili po 20-30 km, jadnici, valja racune platit jer plata kasni. BL je BiH, bila i bice, a Dino avaka cast na drzanju i istrajnoscu! Tako se voli BiH.
Poprilična ciganija se okupila,ali ako ništa nismo čuli najjadnije izgovorenu frazu koja je broj jedan ……djes lopove
Sto ih ta cuvena genocidna policija ne pohapsi jos je bilo i zabranjeno okupljanje.auuu alim se posrase u sred posrbske bl. A sto ce traktori da rade imace te dva pravca preko save ili put Bjeljine.
Ako je ZAVNOBiH antifašističku skup, šta su onda ovi protesti?
E da vidim ovu srpčad u Mostaru što se dovukla iz Nevesinja jer tamo nema hljeba da jede za deveti januar. E da ih vidim. Posle godine su neku zastavu okacili.
Gladna stoka a opet nešto hoće...ni sami ne znaju šta.
E jeste ih promijenili svojim ulaskom u vlast svaka vam cast