Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provokacija uoci provokacije ;)
Smatram da sponzori cionista nemaju sta raditi reda u BiH. Neka oni i Jevreji napuste Bosnu i Hercegovinu i ostave Bošnjacima i Srbima da razračunaju sve šta imaju bez da se iko sa strane upliće
Jel ti majka voli osunnecenu cunu?
Sta je uloga OSBIH u vjezbi😅
Bacanje pogledanu dalj 😂
Šta je radila danas PVO RS-a? Bruka.
Piloti su uvijek bili najveća gospoda :)
Dokaz su izraelski koji se sada bas "gospode"
Pokazatelj nemoci americkih snaga
F16 preletio preko Samca oborio ispred prodavnice 3 gajbe Jelen piva prazne .....
Parada budala na zemlji i nebu
Imal kakav videjo?
To im je sve što je ostalo…da kruže. Oko Ukrajine dok im Rusi trpaju da im oči u Vašingtonu ispadaju. A kad Rusi završe s Ukrajinom, onako zagrijani, sa svojom ratnom mašinerijom koja se tek zahuktava, biće vrlo interesantno vidjeti gdje će da ga “gurnu”. Za svjetski mir i radi pravde za sve nevine žrtve ovoga svijeta, koje su eksploatisali i ubijali, zavađali, iskreno se nadati da će to biti Engleska. Najveći zločinci naše istorije.
Mi dodjemo u toj vjezbi ko onaj sto skuplja teniske loptice na meču🤣
Za Dodika i njegovu svitu moras biti malo direktniji,sta za njih ovaj igrokaz znaci,nista...
Bebale vas poruke vise...
Jedina poruka koja se šalje ovih dana je to da je BiH država samo na papiru i da nema aparat da ovo spriječi
Ovo samo pokazuje nemoć države BiH i ništa drugo, može biti neustavan koliko god, ali država nema aparat da to spriječi, što znači da je BiH samo država na papiru.
Kružili su ovi i iznad Iraka, Afganistana, Sirije…Samo što im se krug za kruženje malo suzio. Ovi što prijete nekom silom, ratom, napadima na Republiku Srpsku. Jarani, bujrum. Nas na Balkanu ima dovoljno da se konačno obračunamo sa svim vama koji se drznu da napadnu Srbe. Mi vas zapravo molimo da nas napadnete. Da pokažete cijelom svijetu koji ste teroristi i zločinci.
@Liknemti Ako može broj telefona od toga tvog dilera droge.
Kad se iskiče i izgrokću u ovo par dana,eto nasih kolega u Federaciju na posao. I opet ona prica: .EBO RAT JARANE. I tako svake godine.
vole ameri mohamedance...