Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih šta je međeda u Sarajevu, ovaj medo samo došao da i on okuša sreću....
hahahahha...dobio poso ...
Medo.je Gospodin za te sto.su sisli u sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A s Vratnika obično puni sebe..oni su gospoda i tome slično a međed im na vrata kuca. 😁 Šalu na stranu, probudio se i gladan…ništa više..
FGR raja iz Centra grada haha
Lendo medi meda ne da.Ne da medo Lendi meda
S namjerom dođoh u veliki graddd!!!!!
Pobjego iz SDA... hahahaha
Nije se on izgubio novinaru. On je sa na mjerom tu dosao. Cuj izgubio!
Pa mladunce je to, uspavajte i vratite, mater ga trazi bezbeli, zasto bi ga ustrijelili, izgubljeno i uplaseno 😔
Posao kao clan nove vlade s premijerom za Krajinu
Opasno je šumom hodati, može te kvad iznenada pregaziti. Orači šume ponovo jašu
Postu dijeli
Ustrijelite familiju svoju, a ne prepadnuto mladunce!!! Uspavajte ga i odnesite u sumu, sta vam je krvoloci, samo biste ubijali!!!
Pucaj mater kretenu
Kod nas "ljubitelji prirode" hodaju sa vozilima i plaše životinje, drveće se siječe masovno bez ikakvog nadzora, Daj samo betona. Zato ćemo i imati problema i sa klizištima, poplavama i životinjama jer ima narušavamo staništa.
Nadam se da će biti vraćen, to je beba medvjeda koji je vjerovatno bio zbunjen bukom motora i kvadova. Ti vozači prave toliko štete za prirodu, da je to nepojmljivo. Silaze sa staza i prave bučno zagađenje za životinje. Pod hitno zabrana u zaštićenim područjima po primjeru Švedske i drugih zemalja
Jel ti krivo sto se ti ne vozas na quadu? 😂
Ovo Bakir ode po Sebiju
e čuj usmjeravaju ga da se vrati odakle je došao😆😆😆😆😆 možda da ga zamolite
MeĐed prvi komšija
... doDick zaluto ... ! 💃