Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo porodiliste je bilo granatirano od strane genocidnih srpskih agresorskih terorista tokom okupacije i opsade Sarajeva, dugo je trebalo ovo uraditi, ali drago mi je da je konacno uradjeno kako treba.
Ja u sobi sa suprugom pred sami porod, dodje sestra i kaze meni raskomotite se skinite i lezite pored vase zene to je kao navodno smiruje pred bolne trudove. Ja se skinem i legnem, krevet ogroman. Znaci to kad nekom pricam niko nevjeruje. Klinikum starnberg. Svaka im cast.
Dobro da si pored zene ali da lezis snjom u krevetu je fakat rijetka pojava i nisam znao da postoji dok licno nisam dozivio.
Eh ljudi da znate kakvo je mesarenje u zenickoj bolnici i odnos prema pacijentima ne biste tako pricali. Nakon spontanog koji je odradjen kiretazom u Zenici rekla sam sad sam tamo usla i ni mrtva. Uskrsla bih pa bih pobjegla. Odnosi prelosi doktori jos gori. Zamislite da vam doktor poslije pregleda kaze ne mogu vam nista vise reci imam ja privatnu ordinaciju pa mi dodjite da vidimo detaljnjije. Fuj. Sarajevski doktori su meni barem pomogli i hvala im do kraja zivota.
Ovako bi trebalo da izgledaju sva porodilista u BiH, 21 je vijek.
Ne treba se iživljavati na pacijentima, porodiljama, nego njemu SDA da dobrih para i oni se iživljavaju pa i krkani prave. Svaka čast ti dobrim dobktorima, dobrim dušama a takvih je malo.
https://www.klinikum-starnberg.de/de/medizin-pflege/klinik-fuer-frauenheilkunde-geburtshilfe/geburtshilfe-starnberg.htm
Mesara prava!!!
Ovo je stara orhndana kada, fuj.Sve isto izglefa, a boje ko za ludnice.Taman su renovirali da im se zene same od straha porode!!!
5 dana? Jel' bio težak porod? Epiziotomija ili slično?
I još samo neka se nađe neko koga doktori nisu uzeli,imaju tako dobro razređen plan za uzimanje love od naroda a sve je to nešto ko fol neka šutnja,a nemojte zaboravit da su nam doktori glavni u politici.
Natalitet u BiH rapidno opada. Veliki procenat mladih bracnih parova, ili oni koji tek stupaju u bračne vode uglavnom ili su otisli, ili cekaju vizu ili planiraju ici iz ove zemlje. Tu djecicu nece poradjati isfrustrirane bezobrazne debele i mito sestre opće bolnice. Iskoristite mobitele, snimajte ih, pisite im prijave, pa ce se vratiti na fabricke postavke.
Kada je uzas.Smedja boja,da se ne vidi da je prljava?Narandzasti zidovi?Ovdje ko udje dobice napad panike.I,pitajte kad je iko normalan trazio da se porodja u vodi.Samo su bacili pare,umjesto da kupe dva normalna porodjajna stola.
lijepo...jos samo da je porodilja i novorodjencadi..
a etisona nigdje? nemoze to tako
Vaga ko na pijaci
Izgleda jezivo, strava od porodilista. Kreteni ulazete pare i nemate pojma sta je standard. Pogledajte na web stranici porodiliste Klinikum Starnberg, tu mi se hvala Alahu troje rodilo i da zena nije ulozila veto bilo bi ih jos najmanje dvoje, da su mi zivi i zdravi. Ako kakva raspuštenica trazi dobro sjeme, moze se nadovezati u komentaru, djeca su suština ovog dunjaluckog zivota.
Nisam fakat 4 dana, imam neko začepljenje.