Smiješak Sarajeva u Domu mladih
0
Pogledajte kako Ivica Osim priča anegdote
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa normalno da je bilo 15tak gledatelja kad niko nije oglasio da ce se manifestacija odrzati. ko je jos osim ucesnika znao za ovo?
Legendo nasaaaa !!
IZJAVA AMARA OSIMA NAKON UTAKMICE SA HAPOELOM....E JESMO IH NAMUČILI DOK NAM NISU DALI PETI GOL......HA,HA,HA,HA,HA, H-A-P-O-E-L.
Ohladite malo sa Osimom... pa vidite da je to covijek bolestan i da je dugo bio van BH-a nogometa.
Zivko je... te u usta zvaljava šta ti znas ko je gospodin cobane jedan
A jel ko moze skontati sta kaze na 0:26-0:30
J..o ti Putin staru Jošilo,tata ti je iskrivljen u mozgu kao i ti....
jedan i jedini švabo je to
osim je jedan obican kumanjara a ovom drustvu treba mladje krvi da vodi drzavu jer od staronja nema napretka
Naravno da je Svabo zeljin, kao i svi drugi veliki i priznati u svijetu, sportisti. Zelju je uvijek prestavljala gospoda poput Gojera i ostalih, a bordo udbase predstavljaju neki Zijadi koje oni dizu u nebesa, a ti seljaci sve sto znaju je da uzmu mikrofon i vrijedjaju institucije poput Zelje pred tribinom punom klosara i narkomana koji se furaju da su gradska raja i koji na te seljacke izjave odgovaraju ovacijama odusevljenja. ZELJO JE INSTITUCIJA!
ivica osim prica o drugu titu, a nekom tamo zvoni mobitel sa novom merlinovom pjesmom koju necemo ni znati za pola godine.
iskreno ga gotivim, al\' samo što je ovdje \"provaljiv\'o\" malo je reći... MOJ GRAD, MOJ KLUB
Ivica Osim : LEGENDA
Osim je jedan veliki gospodin,kojih je malo pod nasim nebom,steta samo velika sto ga drzava bih nije iskoristila kako je trebala i na poziciji koju je trebala,ali gospodin kao gospodin se drzao po strani,jer nije ovo njegovo vrijeme i nisu ovo njegovi prijatelji trenutno !!!
a gdje li je vehid gunic inace veliki meraklija i putopisac a i patriota mislim stvarno
Ivica Osim BiH-Legenda i dobar Covjek!
čovjek je institucija