Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bilo 50.000 ljudi opet bi malo bilo. Svima nam na obraz ovo!
Dok se nečiji heroji oslobađaju svih optužbi, drugi heroji su pak optuženi na doživotnu kaznu zatvora zbog zločina. To dovoljno govori o našem herojstvu i njihovom.
@ArasBL pa samo vi kukavice sto pucate na djecu i zene, ljude koji brane svoj grad nazivate zlocincima i govorite da ne moze takva gradjanska drzava. Koji si ti kloc obicni.
Ovo je dan vrijedan pomena a ne ono jučer. . Heroj Dragan Vikić. Danas da odlušate obavezno Tifinu moćnu pjesmu...Ponesi zastavu Dragane Vikicu !!!!
Tifa pobjego od vas glavom bez obzira, i to kod onih koje je najvise pljuvao, zamislite onda kako je u Sarajevu
PONESI ZASTAVU OD BOSNE VIKIĆU!
Još jedno "fer i pošteno" suđenje !
sVrbske seljačine najedite se govana našem generalu.
PONESI ZASTAVU, DRAGANE VIKICU!!!!!
Ziva legenda!
Ponesi zastavu!
A Gradonacelnica Sarajeva organizuje skupove podrske za Ukrajinu a suti i ne pojavljuje se kad treba dati podrsku Komadantima koji su branili Sarajevo
A iz Kantonalne Vlasti Sarajeva nigdje nikoga a kad treba organizovat podrsku za Ukrajinu tu su prvi da bi bili u Trendu
Ponesi zastavu dragane vikićuuuuuu Smrt fašizmu sloboda narodu
Ponesi zastavu...
Heroj
Samo suđenje Vikicu i ostalima je farsa. Znamo mi u Sarajevo ko je bio i ostao komadant Dragan Vikic, a znaju i agresori 😁 Ponesi zastavu
Keme Ademovica nidje
Komadant je samo branio svoj grad i svoju domovinu kako je i normalno od onih koji su izvršili agresiju i opsadu i uništavali ga. Tokom aktivne karijere karatea (5. dan) nikad nije doživio poraz. Bio je trostruki seniorski prvak Jugoslavije u teškoj kategoriji. S reprezentacijom SFRJ osvojio je jednu zlatnu i tri srebrne medalje na europskim prvenstvima.
nesto je dosta smrsao i propao. nadam se da nije bolestan