Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadati se da je ovo samo jedan od prijedloga koji se nece prihvatit. Stosmajerova ulica je nacionalni spomenik koji bi trebao da je pod zastitom bas od idejnih rjesenja kao sto je ovaj. Sramota. Hoce li ovi sto su napravili ovo rjesenje cistit taj staklenik od opusaka, smeca i pticijih govana ili ce ta govna visit na tom staklu da ih lijepo mozemo gledat mi svi koji setamo pod njima??
ovo se zove EPIC FAIL ako se ne varam
najgluplja stvar koju sam u zivotu vidio i jos ce da kosta milione + odrzavanje. ne znam sta pametuju ...... nek ostave ulicu praznu da se moze fino hodati i gledati stare zgrade.
možda bi i bilo koliko toliko okej bez ovog stakla iznad
ma ova plastika koja prekriva cijelu ulicu je baš bez veze za par godina izgledat će kao tramvajska stajališta u sarajevu
Da li se zezate? Pa nije Aleja. Užas.
Živi užas! Ostavite ulicu kakva jeste, promijenite ploče i stavite neke novije. Zabraniti ljetne bašte potpuno. Unakaze ulicu. Sad je stvarno ljepota mirno proći Štrosom. Treba protestovati ako se ova ideja krene provoditi u djelo! Ovo je naš grad, zajednički, i pitamo se jednako koliko i oni.
I da, što se tiče sitnih detalja - kante za smeće, rasvjeta, klupe - za to sam uvijek! Ali ovaj staklenik... NE
Super, a koje su smjernice da se obezbjedi voda u centru grada Sarajeva?!..tj. ono sto su u Mezopotamiji imali gradovi prije 5000 godina
ne valja,hocemo fabriku. Nadam se da nece otvoriti kupleraje i javne kuce u ovoj ulici, jer sudeci po drugoj slici takav se zakljucak namece.
pa je li iko pomislio sta se dogadja s staklenim povrsinama nakon prve kise i snijega... ? KO ce to odrzavati i cistiti od lisca, prljavstine ....Ovim rjesenjem se kompletno zatvara pogled ka katedrali sto je bio osnovni motiv izgradnje ove ulice ... Profili ce morati biti deblji i cesci koji nose stalo i samom time ce jos vise zatvoriti pogled ka katedrali. Primitivno rjesenje uradjeno nabrzaka....
Mislim da je suludo natkrivati Štrosmajerovu ulicu, jer će to uništiti neke od najljepših vizura grada Sarajeva, prema Katedrali i hotelu Central i dalje prema padinskim dijelovima grada. Ne, Ne, Ne, i Ne!!!
Meni se rješenje sviđa, samo ne znam šta će biti sa ugostiteljskim objektima koji su tamo? Zašto nije prikazana varijanta sa baščama od kafića, pa da vidimo kako će se prolaziti?
Katastrofa! Ovo je sramota za struku, ruglo od rada! Sramota za prezentaciju. Za rubriku 'samo kod nas'! Nepromisljeno, bezidejno, nabacano, jos i konji u kocijama! Sve Fadil do Fadila.
Ah ljepote, jedva cekam da ideju sprovedu u djelo. Konacno da se nesto poduzme i ono ruglo od kafica istjera.
http://poslovnisvijet.ba/kako-pokrenuti-start-up/
Ovo treba posaditi palme da stanari beru banane :)
najvaynije setaliste u saraj,sta je sljedece,najvaynija klupa sa odmor u saraj