{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pogledajte gdje u petak i subotu nećete moći parkirati automobil

Piše: E. F./Klix.ba
4.6.2015. u 13:27
2
108
Pogledajte gdje u petak i subotu nećete moći parkirati automobil
2
Pogledajte gdje u  petak i subotu nećete moći parkirati automobil
Obaviještenje građanima
Povodom dolaska pape Franje u Sarajevo u subotu, 6. juna, u pojedinim ulicama u gradu neće biti dozvoljeno parkiranje automobila. U nastavku vam donosimo spisak ulica, ali i apel policije upućen građanima za saradnju, kako bismo naš grad, ali i državu predstavili u najboljem svjetlu.
Parkiranje vozila neće biti dozvoljeno u ulicama kojima će se kretati papa Franjo.

Kada je riječ o općini Stari Grad parkiranje neće biti dozvoljeno u ulicama Mehmed-paše Sokolovića, Pehlivanuša, Muse Ćazima Ćatića, Josipa Štadlera, Mula Mustafe Bašeskije, Dženetića čikma, Petrakijina, Jelića i Niže Banje.

Zabrana parkinga u općini Centar krenut će 5. juna u periodu od 16:00 sati i trajat će do subote do 20:00 sati. U općini Centar zabrana svakog zaustavljanja i parkiranja se odnosi na parkirališta u ulicama Reisa Džemaludina Čauševića, Mis Irbina i Musala.

U slučaju nepostupanja po zabrani svako vozilo će biti uklonjeno i premješteno vozilom pauk na parking KJP Rad na Skenderiji.

Na području općine Novo Sarajevo zabrana parkiranja počinje u petak u 13:00 sati i trajat će do subote do 20:00 sati.

Zabranjeno je parkiranje u ulicama Bulevar Meše Selimovića, Zmaja od Bosne, Džemala Bijedića, Hamdije Čemerlića, Zagrebačka i Grbavička.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: