Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast ovim pilotima… valja ga onako uz brdo pribliziti
čoek ga pod ručnom uparkirao 😂
Ovi Česi gdje god da odu naprave sebi problem.Isto kao da nemaju mozga ginu na planinama dave se u morima.Stvarno su zevzeci žešći.
Cule da u BiH ima puno vukohebina pa se popalile
Bravo momci, bravo cehinje
Dali su debili iz naše vlasti svjesni koliko vrijede ovi piloti ?, Kantonu Sarajevo pod hitno trebaju MAKAR tri helikoptera i posade za iste radi potreba MUP-a, CZ-a, ZZHMPKS-a, PVB KS, GSS-a ...to jest građana KS-a, bolje ulagati u helikopterske ekipe nego u GRAS.
Na svaki bi se one ispentrale! Cehinje.
Medjed dojavio lokaciju cehinja
Ovo je isto kad se u sred ljeta penju na Pelješac u japankama i onda ih treba spašavat o trošku države . U zemlji gdje živim se plaća spašavanje , plus kazne za sve što nisi imao na sebi , a što je potrebno da ima planinar .
Prvi put sletili a da nisu helikopter s*ebali.
Ok’len Ce’inje na planini? Zar nisu na moru?
Zar nisu Čehinje na moru?
 U akciji spašavanju učestvovali su GSS Jablanica, GSS Konjic, GSS Mostar, GSS BiH, FUCZ, te nadležna ministarstva i OS BiH. Imal' ko da nije učestovao?! I spašavanje smo najvećim dijelom u birokraciju pretvorili.
Svaka cast momcima... ali vidi ovo https://youtu.be/LynEpqJqlwI
Eh sad im zahvalite na svoj svima poznat nacin:)
Sta rade Cehinje na Prenju?? Na bosansku kitu se penju!
Ne kazu dzaba u narodu, Prenj, divlja planina.
@kota_806 Narod samo sere.Prešo sam Prenj par puta ali nikad u aprilu.
ma koji su se k. penjale kada ne znaju