Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljacka.politika. jel jedan grad osim Sarajeva napreduje u necemu to je odmah "sigurnosna prijetnja"
I ja to pomislih. :D
"Druga stvar koja mene ozbiljno zabrinjava jeste pitanje Aerodroma Tuzla. Bili smo u posjeti i želim vas izvijestiti da je obim i kargo i putničkih letova na Aerodromu Tuzla u zadnje dvije godine povećan 20 puta. Ozbiljno skrećem pažnju svima da ovo može biti ozbiljan sigurnosni problem", kazao je Podžić. Ne lupetaj Sifete, drži se ti zemlje! APT Tuzla nije JF Kenedi. 20 letova dnevno, a moglo bi i 40 kod dobre organizacije! Bil htio dati da BL ili Mostar to rade?
meni je veca prijetnja.sto.hrvati pod Covicevom kontrolom teroriziraju gradjane FBiH svojim neradom i tako uticu na sve slabiji zivot gradjana
Kaplan dislike this
pa to ova plavuša kraj njega, suflira! Ovaj naš blentavko to samo spikeriše u korist đikana i škutora! Valjda pometuri misle da mi ne zaslužujemo. Sjetite se kako je kontrolor pripravnik-Hrvat " spustio Bijedićev avion i odmah nestao u nepoznatom pravcu. Nikada ga niko nije pronašao! Sifete previše si papak da bi se petljao oko avijacije!
Ovo je jedan od najvecih lažljivaca i sitnih prevaranata .Da je Zeljko pametan davno bi te nogom nabio gnjido jedna!
o cemu ovi Boze - sta bi tek Frankfurt...
krivo gospodi sto tuzla ima vise letova od sarajeva.
nekom zamirisale pare
STA AKO JE POVECAN I AKO RADI TREBA GA ODMAH ZATVORITI.AKO JE POVECAN PROMET POVECAN JE I OBIM RADA OTVARANJE NOVIH RADNIH MJESTA I VECE UPOSLJAVANJE. STARI MAGARCE TO SE TAKVI KAO TI IZGLEDA BOJITE POSLA.DA JE SRECE I PAMETI OVAKO BI BILI ISKORISTENI SVI U BIH I NEBI DOSLO DO GASENJA BIH AIRLINES
danas u sarajevu vjezba spasavanja aviona!!! Podzic veli da je opasno povecanje letova u tuzli!!!! nesto tu smrdi da se nece i kod nas avioni poceti zabijati???
Hahaaaaa - moglo bi ovima što hoće da zeznu posao Tuzli! Sifeta u prvi - bez padobrana!
e jbg
od svih belaja vam je TUzlanski aerodrom prijetnja? Ma dajte molim vas, država se ruši na sve strane, problem je TUzla
sve hin ukini Sifete i preseli u Sarajvo, nejma potrebe da se živi iđe više .. samo je tudek prava raja
Ne seri Podžiću
Sifete ne seri Allaha ti ..idi u Delijaš okreni janje i ...
da ga mozete kako prebaciti u sarajevo ili banjaluku odma bi bio sigurniji i sa dovoljno osoblja.
To Đenerale Podžiću. Jebao te Karadžić