Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traktorista će dobit razbjenu njušku
Ne može Dodik ali može Republika Srpska tj. njeni predstavnici u zajedničkim organima BiH, takav je stav da se ne ide u NATO i Saveza za promene te sagovornika sa srpske strane na putu u NATO definitivno nemate!
@Beograd1970Boba - ako je po zakonu za takvo nešto trebalo bi provesti referendum na razini BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ma jašta, samo laju dok karavane prolaze. Živjela Republika BiH!
bosnje su gotove
Ovo je problem NATA, a ne BiH. Ako njima nije stalo do ukljucenja BiH u njihovo drustvo zasto bi se BiH sekirala. Pa nece valjda BiH sada cetnicima i ustasima davati koncesije, kasarne, teritorije da bi eto usli u taj savez. Moze, moze, ne moze - svi odjebaus.
Dodik nije gospodin, on je nevaspitana stoka.
jesi ti podzicu zaduzen za najvece laganje?
Podzic laze svoje bolesnjake hehehehe , zna se da mora neko biti zaduzen za VELIKO LAGANJE.
da li ćeš ikada spriječiti zapošljavanje stranačkih uhljeba bez konkursa i sa naštimanim konkursima koji počinju od nivoa općine, zavoda, pa nadalje podžiću, pusti šuplju priču
Za sve u BiH treba konsenzus, tako da ako RS ne zeli u NATO , nece moci ni BiH.
Vidi ti Sifete kako ces opet pruziti podrsku zlikovcu Poplasenu da unidze u skupstinu
Sjedaju momam i djevojka u x5 bmw i upali mu se lampica od goriva zapišta , ona ga pita sta ti to svijetli on njoj nisi dobro vrata zatvorila😂😂😂😂😂😂
Zveke u đepu bmw x5 u garazi
kad malo razmislim idemo sa federacijom u NATO , odmah dobivamo 500 m8liona eura , investicije nam se otvaraju, federacija geabi krupnim koracima ekonomskom napretku , a u RSu će nestati i korjenja da jedu , preće ba one tanke žilice , traži su , dobili su.
Bravo Sabahudine, evoluiraš, sjajan napredak, samo napred!
poserem vam se obojici u šubaru sa kokardom , neće biti ni po vašem , u to budite sigurni , stoku genocidnu niko neće pitati .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@makarska. Valjda je to neki Sultan odradio daaaaavno..
jel to onaj patriota sto je glasao za poplasena? tugo...
Dodo će da dobije po pičCi
Koliki je broj Miletovih i Covicevih neostvarenih izjava i obecanja izmedju raznih je i Coviceva izjava uoci presude sestorci da, svi oni koji ocekuju osudjucu presudu, ostat ce razocarani.