Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebem li vam majke svima redom, ko ste vi da se pitate za sudbinu naroda sa ovih podrucja ? majke vam ebem svima redom, zar vam nije dosta nacionalisticke retorike, zar nije vrijeme da svi krenemo putem mira i ka progresu, a ne novim ratovima i krvoprolicima. Majke vam svima redom !!!
Bravo..... Živjela REPUBLIKA SRPSKA, jedina slobodna teritorija u okupiranoj evropi....
muha....sutra prosetaj Republikom Srpskom,ispred svake kuce naci ces razanj,ljudi nasmijani i veseli...pocastice te,ne brini.bice rakije u potocima.jedino je zeznuto sto se posti pa se riba mezi...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovi uvijek isto, grudvanje, kad će narod shvatiti da sve ovo, svi skupa čine, ni jedan političar na BIH prostorima ne zeli promjenu, njima je ovakvo stanje najpovoljnije.
tacno tako.... Živjela REPUBLIKA SRPSKA, jedina slobodna teritorija u okupiranoj evropi...
Da sumiramo: Drzava ti kaze da je slavljenje praznika neustavno i da taj dan ne postoji, a onda ti da vojsku da proslavis taj dan kako i prilici. Hahaha, koji smo mi vic!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da i ovaj ljigavac jednom nesta ubode ali nije mu nikada vjerovati smrdi na KOS
stara prefrigana komunjara
NATO nek mi pusi, ta fashisticka stoka predvodjena njemackom su bombardovali : sudan mali jugoslaviju libiju irak afganistan siriju Kongo dabogda im kina i rusija presudili za milione zivota!!!!!!!!
Ja sam čito da je i Hitler bio njemac i da radi toga neće da prime više od 2 miliona izbjeglica.
Ovo se treba rjesiti vrlo jednostavno, neka neko podnese tuzbu protiv ove odluke i protiv ministrice koja postupa protiv ustava. Neka konacno sudovi rade svoj posao i smjene sve koji rade protiv ustavnog poretka. Takodje, neka neko konacno krivicno odgovara ako sjedi u fotelji i prima platu od drzave, a istovremeno donosi protivustavne i protivzakonite odluke. Seljacinu Dodika stalno privoditi na sud, a ne cekati da se smiluje i dodje. Koristite instrumente i vladavinu prava.
Jest, ali ministrica je zabranila a Predsjedništvo je o tome raspravljalo, mimo odluke ustavnog suda.
dodik je upravu kad kaze da centralnom bosnom vladaju stranci i izetbegovic skida gace zapadu i arapima to je vidljivo pa i strane sudije nam sude u nasoj zemlji to je sve upravu!!! covjek nije kurva nego ima svoje ja!!
kurva sa jaja
sta god se desavalo kod nas u bih, u nato nesmijemo ulaziti protiv fashisticke njemacke smo se borili za slobodu 41. sta sad trebamo sa njima zajedno jeli???? ko god se njemackoj pridruzio nek mu sva familija gori!!!
Tako je ja sam čito da je i Hitler bio njemac i da radi toga neće da prime više od samo 2 miliona izbjeglica.
Svaka mu je na mjestu. Ali kasno je sad kad je već glasao za Poplašena.
Kalimero politika...Podžić se javlja...ma qurac od ovce...najobičnija tužibaba...Ustav je taj,koji je tu,da se ne poštuje...U čemu je problem? Organizovani haos...Šta očekivati,kad anonimne spodobe,poput Podžića,Pendeške i inih nešto odlučuju,a ništa se ne pitaju...pa samo slušaju stranačke šefove,koji svi imaju istog gospodara...Rotschild porodicu....
dobar komentar svi su potrcke stranackih sefova ,a oni su izvrsioci briselskih i njujorških naredbi
Ja sam čito da nisu samo rotšildi nego i oni gušteri što se maskiraju u ljude krivi...
Dao Bog pa vam se nato toga sjetio i mmf ne dao naredni kredit.
Gluho bilo, po Bosne bi pocrkalo od glada, mirno i tiho, baš kako mnogim odgovara i onim koji bi da pravu nered.
Podzicu Srbine, jel spavas mirno?
bosnajci i hrvati neka naprave svoju drzavu i nek idu gdje hoce...dok je srba nikakav nato ne dolazi u obzir...nikad...
@bosman2345 Gospon bossman ako je srbija mogla skinut gace ispred Nato-a pa jebemu misa valjda mozete onda i vi iz RS-a hahhaha - http://webtribune.rs/nato-ulazi-u-srbiju-usvaja-se-zakon-kojim-nato-dobija-slobodu-kretanja-i-diplomatski-imunitet-u-srbiji/
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel se ovi svirci mogu zvati na narodna veselja i teferice?
ne znam šta će EU sada bez Bosne.
Jedini i pravi Bosanci su oni koji su na svu muku i nedaće ostali kod svojih kuća, a bauštelske patriotske jedinice neka malo manje pršću svojim patriotskim naglaskom...
2018.e ce se sve promeniti kad predsednik Mile raspise a Srpska postane nezavisna drzava.Tad ce BiH moci u EU, NATO i gde god vam je volja.A dotle, moracete da igrate kako Mile svira..to je losa vest a dobra je da 2018.-a nije toliko daleko.
Mali news flashback da se ne zaboravi posto izgleda da svi vi iz RS-a imate kolektivnu amneziju gospon Dodick ;) - http://www.republikainfo.com/index.php/vijesti/4148-gotovina-o-banja-luci-milosevic-nije-popustao-i-procjena-amerikanaca-je-bila-da-se-srbe-mora-vise-stisnuti-u-bih
p.s. Sretan Bozic i neka vam Bog podari pameti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ovo je provokacija Duduka, kakav vojni orkestar gusle ce da gude.
ne žele fahro i bakir da ide, prvo to razjasni.Ostale igrače znamo svi