Dodik o istanbulskoj deklaraciji
0
"Podržavam Radmanovića, Turskoj ne vjerujem"
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjeruje Turskoj :), ne vjeruje ni sam sebi .Vecih Turaka od srba nema a oni i znaju zasto samo treba imati damu pa priznati samom sebi, prije svega.
Uskoro ćeš ti pjevati neke nove pjesme. Za početak počni da vježbaš onu: \"U Zenicu kada pođem ja, prati me pe\'šest drotova\" Ko preživi 6 mjeseci bez Tadićevog blagoslova, taj je pravi hadžija :D
GLAVNI KOORDINATOR POLICIJE BIH-E JE IMENOVAN PRIJE PAR SJEDMICA I TO IMENOVANJE JE DIREKTNO POVEZANO SA OVIM SLUCAJEM NA KOSEVU KO I JUCERASNJI TIM, KOJI JE DOZVOLIO DA SE ODRZI 3-EG MAJA C*TNICKA PARADA U SARAJEVU! HARISE , ZELJKO I SVI BOSANSOERCEGOVACKI PTRIOTI TRAZITE JAVNO DA SE ZNA KO JE ODLUCIO DA SE OVO PONIZNO I SKANDALOZNO PRIMITIVNO PONIZAVAJUCE ODRZI U DOBROVOLJACKOJ ULICI???!!! ZNACI DA GENOCIDASI NA CELU SA GENOCIDASEM KOORDINATOROM POLICIJE BIH-E I OSTALIM GENOCIDASIMA NA VLASTI PRIPREMAJU UDARAC NA SARAJEVO!!! BIT CE INCIDENATA I PROVOKACIJE KOJU JE ORKESTRIRALA SANU KRVOLOCNA BANDA KRVOLOCNIKA U BOGRADU!!! ZNACI DA CE 3-EG MAJA KOLJACI, SILEDZIJE , RUSITELJI, UBICE ONI KOJI SU GRANATIRALI DJECU I GRADJANE SARAJEVA MIRNO DOC I PISAT PO SVIM ZRTVAMA SARAJEVA ZAHVALJUJUCI SE GENOCIDASU KOORDINATORU KOJI CE SA SVOJIM ORKESTRIRANIM GENOCIDASIMA SPECIJALCIMA SIGURNO IZAZVAT NEKI INCIDENT JER IM JE POTREBNO ABSOLUTNO NEKO PUCANJE, UBISTVO ILI AGRESIJA!
VELIKI POZDRAV I ZAPADNE BOSNE MILORADU DODIKU I NARODU U REPUBLICI SRPSKOJ..
A ko je ova budala da kritizuje prijesednika Srbije? Srbija je suveritetna drzava i njezini politicari mogu da rade sta hoce a Dodik je mangup koji treba da suti. Vreme je da Dodik uzme Ruski pasos i da se sprema na putovanje prije nego sto ga uhvate na ajrodromu. Dodiku u tvoja tuzna prica dolazi do kraja i neces moci ostati na slobodi u Bosni. Hajd posalji nam postcards iz Rusije kad stignes.
MILO UBRZO IDE U PRDEKANU PA GA HVATA PANIKA. DZABA TI JE SINE VREME JE DA SE PLACAJU RACUNI. BAD BOYS BAD BOYS WHATCHA GONNA DO WHATCHA GONNA DO WHEN THEY COME FOR YOU BAD BOYS BAD BOYS WHATCHA GONNA DO WHEN SHERIF JOHN BROWN COME FOR YOU ;)
DODIK POSTAJE NEVAZAN I NEMOZE TO DA PODNESE. METAPHORICKI ON JE KORISTENI KONDOM
je bo lud zbunjenog a pametan oba.dodik lud tadic zbunjen silajdzic pametan
Maksuz selam od BAKIRA Hadziomerovica,za Banjaluckog BANDITA
U prostorijama Prve policijske uprave danas je održan radni sastanak predstavnika MUP-a Kantona Sarajevo, MUP-a RS i organizatora manifestacije obilježavanja stradanja pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici, potvrdio je glasnogovornik MUP-a KS Irfan Nefić. Predstavnici organizatora informirali su MUP Kantona Sarajevo da će 3. maja, mirnom šetnjom, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća, bez obraćanja učesnika kojih će, po najavama, biti oko 300, biti obilježeno stradanje pripadnika JNA u Dobrovoljačkoj 1992. godine. - Predstavnici MUP-a KS su obavijestili organizatore da će službenici policije blagovremeno poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u skladu s odredbama Zakona o javnom okupljanju, kazao je Nefić. Mjere i radnje ogledat će se u fizičkom, operativnom i saobraćajnom osiguranju najavljenog skupa. KO JE ODLUCIO DA SE OVA MASKARADA ODRZIDOBROVOLJACKOJ?!HOCEMO IMENA!!!GENOCIDASI SPECIJALCI PRPREMAJU INCIDENTE U PROVOKACIJU!!
wow koji nivo kulture i razmisljanja, mislim da se nalazis tamo negdje u 1766 godini pa si malo zalutao medju civilizovan svijet...
mazlemani, mazlemani, opet ste se krmetine najeli pa benavite.... pa slijedite zapovjedi vaseg pejgambera muhameda (osim one da spavate sa maloljetnom djecom. tu je muhamed bas zabrljo :-(
A KO JE TO DODIK ????????????
krezubi -periguzi , izgleda da vam treba prevesti i rastumaciti sta je Dodik rekao! Otprilike da ovaj \"sporazum\" sa turskom zabijete sebi u dupe! Sto ce reci mrtvo slovo na tariguz papiru,a mi znamo sta se s tim radi,ako vi ne znate!
svaka ti dala jedini covjek u BiH koji ima svoj jasan stav i koji se ne usteze reci svoje misljenje....svi ostali su samo supci i maleni misevi...