Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Josipovicu!!!! Ako medjunarodna zajednica prihvati tri entiteta onda ce teritorijalna podjela izgledati ovako: Republika Srpska----71% Krnja BiH-------------- 4% Herceg Bosna-------25% To su odnosi snaga na terenu prije DAYTON-a i jedino realno ako je po zaslugama.
RS4EVER, ostali nek\' se dogovaraju.
@HB ciganine nekad lupetas kako je sve gotovo , nekad lupetas kako vec postoji HB, a nekad lupetas kako i vi trebate imat svoj tor. Ti si jedna ubleha mozda i neko iz RS-a. To me ne bi cudilo. Najvjerovatnije si neki sugosloven kojem je zao te zemlje pa na sve nacine laje okolo na svakog s kim stupi u kontakt preko neta. pic.ka ti materina u grobu li ti se prevrtala.
@$ @HrHB e jos kad bi takvi ko ti shvatili da Bosnjaci ne mogu prihvatiti vase ultimatume.
E moj Ivo de mi reci kad su se tri naroda u BiH zadnji put dogovorili ili uopste kad su se nesto dogovorili.
Zamislite danas da tri konstuitivna naroda Hrvatske Slavonci,Dalmatinci i srbi postanu odjednom bit hrvatki srbi,hrvatski slavonci,hrvatski dalamtinci i da Hrvatska ima tri predsjednika,jedan Slavonac,jedan Dalmatinac,jedan srbin,isto u nacistickoj srbiji,tri konstuitivna naroda srbi,vojvodjani,bosnjaci.Znaci srbski bosnjaci,srbski vojvodjani,srbski srbi,tri predsjednika koji ce bit na vlasti i dvije il tri policije,ministarstva,parlam enti itd...vrijeme je da i nacisticka srbija ima tri svoje entitete kad vec toliko obozava genocid tvorevinu,znaci da joj fale entiteti,Naprijed Sandzak i Vojvodino!Entiteti i tri predsjednika,svoju entitetsku policiju i parlament! Sramota sta je sve silom noz pod grlo dato Bosnjanima prvo a i svim gradjanima BiH-e?!samo ce gradjani BiH-e moc uradit nesto,zajedno!BiH4EVER!
@Milorad, Sa vama Srbima je teze jer ste mraka kao i mi. Sa Hrvatima je lakse. Daleko vam lijepa kuca.
Samo tri federalne jedinice su pravedno rjesenje. 99% teritorije BIH i 100%teritorije Sandzaka pripada Bosnjacima, hrvatima 1% teritorije i stolni grad Shiroki te na koncu srbima ku ra * ili tri ako im malo.
@ Milorad, Grijesis Milorade. Zasto pola bosne. \"Prkljucimo\" se Hrvatskoj sa pola bosne i onda imamo Bosnu i po. Sve ce to biti Bosna i Hercegovina.
@prpa u pravu si, djaba (ili dzaba) se trosite... samo ja vam predlazem da se dozovete u pamet i da odyebete hrvate, zayebali su vas bezbroj puta, da ih polako istjerate iz bosne i za 20-30 godina, pola nama pola vama i mirna bosna
kultura ti viri iz sup..ka seljacino a inace ste uvjek bili hijene
@hr sta je \'zemljace\', istina boli, a??? i vidis, ja sam kulturniji od tebe i ne psujem, mi to lagano, onako zguza, hehe
Djaba se trsimo. Sto prije shvatimo stvari bolje cemo proci. Zar nam nije jasno da je i nama Bosnjama bolje da se razdvojima za sva vremena. Zasto i mi ne bismo imali svoju drzavu. Alternativa je da se pripojimo Hrvatskoj, a Srbi svojim putom. Napravimo historijsku disoluciju sa Srbima.
Bice vama po p... opet milorade srbe...do Pa ce da se pali trktorce,ma...vam jeb...
E pa Ivo, u pravu je Milorad, prvo moras da se izboris za trecu federalnu jedinicu, i tek onda mozes da je podrzis. Sad postoje dvije, RS i federacija, u jednoj zive Srbi, a u drugoj \'braca\' Bosnjaci Hrvati pa nek se dogovore, ko braca, hehe