Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzavu preuzima mafija...to je sada jasno..jos kada privatiziraju policiju...pravosudje je vec korumpirano...crno nam se pise..
ovo je nevjerovatno pa oni seru po nama, ona cucnula i mjenja zakon o sukobu interesa zbog jednog covjeka i onaj SDP ovac isto hoce, da nema sukoba interesa. u RS su to davno odradili kod njih niko nije u sukobu interesa vec godinama, otkako su osnovali svoju instituciju da to prati. a sad i zlaja hoce isto da napravi u federaciji. izgleda da ce samo brcake ganjati za lopovluk, a ovi su bili toliko drski da promjene zakon kako oni nebi bili lopovi. to bi vam bilo kao kad bi donijeli zakon da vise nije lopovluk otici u prodavnicu uzeti pivu i izaci iz prodavnice. ovi do sad su bili katastrofa al ovi su jos gori, u RS je dikatatura i organizovani kriminal sada i u FBIH.
poserem se na ovu drzavu bezakonja i zla!
C c c, nevjerovatno! Niko nema komentar! Radonciceve kockice su poslagane! J.e.b.e.m ti ovu drzavu! Puuu!