Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo sam listo komentare i upalo mi je u oci "false flag" Hocu sad sebi oci da izvadim Zasto uvijek krivite nekog drugog? Zasto bjezite od realnost i posljedica islamskog terorizma? Jeste livprocitali ikad da hrvati pisu da slavko kvaternik, luburic zvani "maks", jure francetic ante pavelic i ostala raja nisu hrvati? Ne I da, hrvati vam moraju biti primjer, hrvati su kulturni a vi niste
Jesi ba naporan,nikome nisi zanimljiv
Smrt uhljebima, aima ih mašala!
Presipanje iz supljeg u prazno.Da se ne prica o najavljenim poskupljenjima grijanja,struje itd..Sa odborima ili bez vecina njih izadje na 40.000km mjesecno i svi su pocev od Arnauta tako dobro uhljebili hanume i familiju sto su vrtoglavi iznosi.
_"Predloženi zakon predviđa da "zaposleni u institucijama BiH nemaju pravo na naknadu za rad u upravnim odborima; nadzornim i drugim radnim tijelima koji obavljaju tokom radnog vremena”." ...koji se obavljaju tokom radnog vremena? Ovaj dio rečenice je sporan. Sumnjam da će se uhljebaši glat odreći plaća. Samo će svoj rad premjestiti VAN RADNOG VREMENA. :))) Ja im više ništa ne vjerujem.