Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.srbi-smr.de
Daj nam posla .ebala vas LK
selo gori a baba se slika hahahaha
Vidim ima vas DOSTA koji DNEVNO dolazite ovdje da vidite sta vam rodbina pise,jer vam Turska krv koja vam tece kroz vene enda mira..Samo vi ste OTPAD Islama i Turaka,vi ste otpadnici vjere svoje.Bog vas prokleo za to.A vec i jeste cim ne mozete nikako kao INSANI da pricate i mislite.Ako ne razumijes neke rijeci pitaj NENU/BABU sta znace.Ona zna...od svoga babe i svoga dede...Turcina...
Ha ya... I opet stoj u redu i opet plati da izvadis novu licnu i opet nek nas sve uslikaju ko zombije, crnobijelo... Mars!
gico.....