Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se sad pitate gdje su pare? Pa to je vama vasa borba dala. Eto vam vasi klero-fasisti koji vas vode u sretniju i bericentiju buducnost a vi klepajte usima. Minderasi vasi su narodna volja a demokracija je nazalost u osnovi diksriminacija vecine nad manjinom. Tako su pametni u ovoj zemlji vec skoro 20 godina zarobljenici idiota, nepismenih, glupih i beskrajno ogranicenih ljudi.
po tom krucijalnom pitanju - gdje i u cijim su dzepovima zavrsile pare od donacija za srebrenicke povratnike - kojima bi - odrziv - povratak bio u potpunosti realiziran - famoznog ,,anexa7\'\' se - n i k a d a - niko ne dotakne. zasto?
revidiranje gdje su zavrsile pare od donacija namijenjene prezivjelim zrtvama genocida - je tabu tema.
pa zar je safet halilovic ministar za ljudska prava i izbjeglice??? pa zar on radi svoj posao za koji je placen??? pa zar on zna da ima izbjeglica u Bosni i Hercegovini??? pa zar Safet Halilovic uopce ista radi u svom zivotu osim sto spletklari i pravi politicku stetu??? pa zar nas nesto ovakvo uopce moze predstavljati???