BiH
11

Podrška za načelnika Bećirevića

Klix.ba
Plato MZ Hrastovi - Mrkovići bio je prepun onih koji su željeli dati podršku kandidatima SDP BiH za OV Centar, te kandidatu za načelnika općine Dževadu Bećireviću, saopćeno je iz SDP-a BiH.

"Ovakav skup je dokaz da građani poštuju kandidate za načelnika i OV Centar i da su prepoznali njihov rad i zalaganje prethodnih godina", navodi se u saopćenju.

Prisutni su aplauzima ispratili govore svih kandidata, te tako na najbolji način pokazali svoje zadovoljstvo do sada urađenim. Kandidati su izrazili spremnost da nastave dosadašnjim tempom rada, koji ima samo jedan pravac, a to je naprijed.

"Mi danas nismo došli po vaše glasove, jer je vaša podrška SDP-u i više nego očigledna. Mi smo došli da nam date nove zadatke koje ćemo mi sa radošću ispuniti. Mi radimo i želimo samo jedno da idemo naprijed", rekao je Igor Kamočaji predsjednik OO SDP Centar Sarajevo.

Atmosfera u MZ Hrastovi – Mrkovići se dodatno popravila kada je pred građane izašao njihov načelnik, Dževad Bećirević. "Građani vjeruju svom načelniku i nema sumnje da će mu opet pokloniti svoje povjerenje, a Bećirević ih je podsjetio da je na početku svog prvog mandata dobio tek nekoliko glasova iz ove mjesne zajednice, pa je izrazio zadovoljstvo što se sa svakim izborima povećavao broj glasova, a sada se oni broje u stotinama, jer Bećirević ima sve veće povjerenje glasača. Bećirević se zahvalio građanima koji su prepoznali kvalitetan rad i trud općinske administracije, pod njegovim rukovodstvom", saopćeno je iz SDP-a BiH.