{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Maksimalna podrška SDP-u u MZ Koševsko brdo

22.9.2012. u 12:32
0
3
Maksimalna podrška SDP-u u MZ Koševsko brdo
0
Maksimalna podrška SDP-u u MZ Koševsko brdo
Jučer je u prepunoj maloj Sali MZ Koševsko brdo održan predizborni skup SDP Centar Sarajevo na kojem su SDP-ovi kandidati za Općinsko vijeće i kandidat za načelnika Dževad Bećirević dobili podršku mještana za predstojeće Općinske izbore.
"Građani su aplauzima ispratili govore svih kandidata, te tako na najbolji način pokazali svoje zadovoljstvo dosadašnjim radom SDP-ovih vijećnika i načelnika. Kandidati su izrazili spremnost da nastave dosadašnjim tempom rada, koji ima samo jedan pravac, a to je naprijed", saopćeno je iz ove stranke.

"Mi danas nismo došli po vaše glasove, jer je vaša podrška SDP-u i više nego očigledna. Mi smo došli da nam date nove zadatke koje ćemo mi sa radošću ispuniti. Mi radimo i mi želimo samo jedno, mi idemo naprijed", rekao je Igor Kamočaji, predsjednik OO SDP Centar Sarajevo i nosilac liste za OV.

Potom se građanima obratio načelnik, njihov komšija Dževad Bećirević. "U proteklom periodu smo ispunili 100 posto naših obećanja u ovoj mjesnoj zajednici, ali znam da ima još problema koji čekaju da dođu na red. Ipak, ja imam obavezu prema svim građanima ove općine i ne bih želio da bilo ko kaže da forsiram svoj kvart. Svi trebamo dijeliti sudbinu svih građana ove općine. Zato ćemo u narednom mandatu ispuniti i 120 posto obećanja iz našeg programa", u svom stilu se građanima obratio načelnik Općine Centar.

"Podsjećanja radi, u MZ Koševsko brdo obnovljene su saobraćajnice, sanirana klizišta i riješeni su problemi koje su izazivale podzemne vode. No, SDP neće stati na tome, jer Općina Centar ide naprijed", saopćili su iz SDP-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: