Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ukinut ga naravno, pa od njihovog "Bijelog hljeba" može doc cijeloj BiH po jedna prosječna plata, bez obzira bio to student, radnik, penzioner, na birou,..., i obradovat malo ovaj narod, a ne ovako svaki dan sve crnji i crnji.
ljiljane@ postajes dosadan i naporan vise sa tim, reci klixu nek to tvoje postave kao objavu i gotovo, i nek narod komentarise,
Ma i vodu i zrak bih ja vama ukinula.
treba vama svaki hljeb, kruh i 'ljeb ukinuti
Dok se ovo svoji biće i pogača!
KAko mi na zivce ide populizam i stereotipi,pa je sada u trendu ukidanje "Bijelog hljeba" i samo se o tome prica. Ostavite sebi Bijeli Hljeb,ali stvorite i narodu uslove za normalan zivot.