Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA COVJEK JE U PRAVU... NEKI DAN JE IZ RUMUNIJE ZA RAZMJENU DIOSLO DVJESTA OSAMDESET KURVI I STRIPTIZETA I SVE SU SMJESTENE SIROM BiH.. A STA JE DATO RUMUNIJI....E TO JE TAJNA...
Hehe, a sami su kaznjeni od strane EZ radi korupcije i ostalih problema. Sta ces kada smo budale. Sami smo krivi sto smo se morali medjusobno ubijati, umjesto da sada budemo vec davno u EZ. Ali sada moramo konacno naprijed. Ne vrijedi sanjati o proslosti, ali ni stagnirati radi uzasne sadasnje situacije. Kao sto se vidi, realiziramo da nam nije dobro, tako da ne razumijem koji je razlog dalje trpiti.
pravo me nasmija ovaj komentar iznad hahahahahahhahahahahaha \"eh \"dobar si stari
na sta smo spali :( =====