Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo treba da se desi integracija unutar BiH povrat 2 miliona protjeranih na svoja ognista u rs, ukidanje etnicke podjele drzave,ukidanje federacije i rs. Ne moze se ici u evropu sa srpskim fasizmom kao sto se ne moze pravit buducnost BiH na GENOCIDU i ETNICKOM CISCENJU. Treba proglasiti nistavnim nametnuti Dejtonski mirovni sporazum koji je nezakonit i koji je donet van institucija sistema od strane neprijatelja BiH . Gradjanima treba vratiti USTAV koji donesen na zakonit i legalan nacin.
I ja kažem živila srbija,al me pomalo strah da ona polako izumire.Svaki normalan srbin vidi Kosovo je otišlo sad kako najavljuju Vojvodina na redu,pa ljudi šta nam osta.Ne bi mi baš drago bilo da se obistini izreka da će Srbija biti ko P i - - i c a što manja to bolja.
Doci ces i ti na red ne bojse ali tada ces pozeljeti da te je uhapsila SIPA.
djesi laktasenko cmaru svinjski nije te dugo bilo? !!! FYI !!! ...postaces opet deda, pitaj kcerkicu ko joj je metno skoro... :) dodji na rakijicu ... trebal ti sta ??? kako je prija ???
Zivila RS !