Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi nesvrstani samo se amerike treba prihvatit
E, Tito dragi. On je znao stvarati veze i ugovarati poslove. Lako mu je bilo kad je imao državu i vojsku iza sebe. Željko, hvale vrijedan potez, ali bojim se da u BiH nema ekonomski jakih privrednih subjekata koji bi mogli nešto ponuditi tim zemljama. Koliko god želje bile jake, stvarnost je nešto drugo. Nego mene nešto drugo zanima. Ako se mi javno i deklarativno izjašnjavamo i radimo na tome da postanemo članica NATO, kako to da istovremeno glumimo nešto u pokretu nesvrstanih kad se zna da je taj pokret oformljen kao protuteža blokovskom svrstavanju? Mislim da smo polupali lončiće. Ne može i NATO i nesvrstani. Opredjelite se za jedno.
arapske pare? ocevi prodaju bubrege ili djecu ! FUJ !
Treba preuzeti poslove od srbijanskih firmi u svim tim zemljama. koliko je srbija je porusila 1000 djamija a sad bi da dodje do njihovog novca. Politicki sukob se nastavlja u ekonomiji , ili ce BIH firme imati monopol ili Srbijanske. Tu nema kompromisa i tu nema prijateljstva tu su interesi. A najcistiji je onaj interes kojeg ne djelis s bilo kim. Srbija je usporila reforme i Bosnjaci ne mogu zbog toga u Evropu. Mora im se vratiti istom mjerom, jer jedino tako ce poceti da uvazavaju. Sve ostalo oni smatraju za slabost i nastavljaju s politikom pritiska i omalovazavanja.